Биткойн . 10 минути

Купувай и продавай криптовалути мигновено с карта

Купувай и продавай криптовалути мигновено с карта

Съдържание на статията:

Лидерът на българския пазар за търговия с криптовалути xChange.bg започна партньорство с норвежката компания за мобилни плащания Settlе. По този повод всеки потребител платил своята поръчка със Settle до края на март ще получи 20 лв. в бонус точки.

Вече почти 5 години xChange.bg предлага на потребителите възможността да влязат на крипто пазара, като използват българско решение. Към момента платформата поддържа 7 криптовалути и 2 стабилни монети (BTC, ETH, LTC, DOGE, BCH, LINK, UNI, USDT и USDC) и планира да разшири предлагането, като се съобрази с търсенето от страна на клиентите си. С xChange.bg покупката, продажбата и обменът на криптовалути се случва удобно и надеждно. Автоматизираната система на xChange.bg се грижи за сигурността и своевременната обработка на поръчките 24/7.

Към момента платформата за покупка, продажба и обмен на криптовалути има най-богат избор от платежни методи в българската крипто индустрия.

Потребителите могат да плащат по банков път, на каса на EasyPay, чрез Cashterminal, Settle или чрез дигитален портфейл – Phyre, Pay by Vivacom и А1 Wallet.

„Смятаме, че предлагайки широк спектър от платежни методи, улесняваме клиентите и се грижим за тяхното удобство. Сега още по-бързо и лесно ще могат да търгуват криптовалути 7 дни в седмицата.“ сподели Никифор Илиев, CEO и съосновател на xChange.bg.

xChange.bg е и единствената платформа, която разполага с мобилно приложение за търговия с криптовалути. Апликацията е първата по рода си в България, а създаването на поръчка през приложението е бързо, удобно и интуитивно.

Защо е важно партньорството със Settle?

Предимствата на покупка на крипто чрез Settle са многобройни. Тъй като крипто пазарът не почива, потребителите могат да закупят крипто мигновено 24/7 и са защитени от волатилността на пазара, плащайки за секунди. Но удобствата не спират до тук. Покупката на крипто през Settle е без такса за превод и няма никакви скрити такси. А мобилните плащания са сигурни, тъй като Settle не използва NFC технология и това предпазва от измами, свързани с близки безконтактни и картови разплащания.

Покупката на крипто е на един swipe разстояние, а сега можеш да получиш и бонус, ако действаш бързо.

Как да грабнеш своите 20 лв. в бонус точки още днес?

До 31.03.2022 г. всеки клиент ще получи еднократен бонус в размер на 20 лв. за първата си покупка на крипто, платена със Settle, независимо от нейната стойност.

Има още една добра новина!

Ако все още не си изтеглил и инсталирал мобилното приложение на xChange.bg, можеш да получиш допълнително 25 лв. в бонус точки. Можеш да намериш приложението в App Store на Apple или Google Play Store.

Говорейки си за бонуси, xChange.bg предлага програма, която съчетава лоялна и реферална такива. Верифицираните клиенти могат да трупат бонус точки както от собствени, така и от поръчки на поканени клиенти. При завършена собствена поръчка клиентите получават 0,3% кешбек, а 0,2% реферален бонус се натрупва от изпълнените транзакции на поканените от тях приятели, клиенти и контрагенти. При натрупване на минимум 1 000 бонус точки, клиентите могат да ги използват за покупка на някоя от криптовалутите, които платформата поддържа.

Какво можеш да очакваш в бъдеще?

Ползотворното партньорството на xChange.bg и Settle ще направи търговията с криптовалути по-лесна от всякога. Съвсем скоро потребителите на най-голямата платформа за търговия за криптовалути в България ще могат и да получават и приходите от продажба на крипто директно в Settle сметката си.

xChange.bg пусна и новата услуга за българския пазар – xChange Boost. Тя таргетира не само запалени крипто ентусиасти, но и хора със свободен капитал, които искат да инвестират. Клиентите могат да получават пасивен доход върху техните активи при нисък риск и гъвкави условия.

А междувременно, най-доброто, което можеш да направиш, е да се възползваш от бонусите, които xChange.bg ти предоставя. Действай днес, за да не съжаляваш утре!

Виж още:

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петя Нанкова

Завършва бакалавър „Международна Бизнес Администрация“ и магистратура „Финанси“ в Холандия, но вярва, че я очаква и добро бъдеще в България, затова се връща веднага щом приключва с образованието си. Работи една година по специалността в една от най-големите IT компании в света, но винаги стартъп средата я е влечала най-много. Случайно се среща с хора, които ѝ разказват за Биткойн. В последствие толкова ѝ става интересна материята, че става част от проекта им xChange.bg – сайт за покупка и продажба на криптовалути, а плановете им за бъдещето са големи.

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader