Биткойн . 3 минути

Как да съхраниш средствата си чрез xChange Boost?

Как да съхраниш средствата си чрез xChange Boost

След повече от два месеца на половинчата дипломация и привидни преговори, започна пълномащабна инвазия в Украйна. Краткосрочното въздействие на войната върху финансовите пазари вече е ясно. Изправени пред огромен стагфлационен шок и търсене на нискорискови активи, световните пазари на акции ще преминат сериозни корекции преди да се стабилизират. На фона на повишаващата се инфлация, високите банкови такси, и трайно отрицателните лихви по депозити, xChange.bg предлага продукт, чрез който да съхраниш стойността на своите активи.

xChange Boost – иновативна услуга от световно ниво на българския пазар

Чрез xChange Boost ще можеш да получаваш постоянен пасивен доход върху средствата си при нисък риск и гъвкави условия. Имаш шанса да получаваш до 8% годишно върху средствата си, без такси за управление, депозиране и теглене и без период на заключване. Всеки ще може да изтегли активите си тогава, когато са нужни, без да губи. xChange Boost е услуга, която е налична само в мобилното ни приложение и предлага следните предимства:

  • Пасивен доход – Печелиш до 8% на година в рамките на три скоростни плана; можеш да следиш актуализацията на печалбите ти в реално време, като на всеки час получаваш и награда на наградата (т.нар. сложна лихва);
  • Минимална инвестиция – Можеш да започнеш само със 100 лв., за да тестваш дали xChange Boost сметката е подходяща за теб;
  • Нисък риск – С xChange Boost получаваш фиксирана печалба от нас и увеличаваш своите активи без да се излагаш на риска от променливите приходи, типичен за света на децентрализираните финанси (DeFi) и yield farming-а;
  • Гъвкави условия – Депозираш и теглиш по всяко време, без да плащаш такси за услугата.

„Тъй като вече имаме повече от 1 г. професионален опит в света на децентрализираните финанси (DeFi), открихме ниша, чрез която можем да генерираме стабилна и нискорискова постоянна печалба, като депозираме средства в различни протоколи и децентрализирани борси в така бързо развиващата се екосистема.” сподели Никифор Илиев, директор и съосновател на xChange.bg.

xChange Boost и търговията с криптовалути

Въпреки, че xChange Boost генерира печалба чрез дигитални активи, услугата не е само за хората в крипто индустрията, но и за тези, които имат свободен капитал и търсят добри възможности за инвестиция и диверсификация на риска.

Къде да търсим доходност и как правилно да управляваме свободния капитал и личните си спестявания?

Това бяха основните въпроси, които ни движеха при разработването на новия ни продукт. Имаме много корпоративни клиенти, които използват нашата платформа за търговия с криптовалути. Искахме да развием тази нова услуга и заради тях. Много от компаниите които използват нашите услуги имат свободен капитал. xChange Boost предлага до 8% годишна лихва. Услугата е подходяща, тъй като клиентите ни могат да разполагат със средствата си, да теглят и да внасят по всяко време. А тези, които вече са инвестирали в крипто, могат да диверсифицират риска. Изхождайки от събитията през последните няколко дни, все повече се засилва нуждата от подобен продукт на пазара, тъй като хората имат нужда от услуга чрез която могат да разчитат на средствата си бързо и навреме.

Как да инвестираш в xChange Boost?

Можеш да се възползваш от услугата по познатия начин, ако си вече клиент на xChange.bg. Всички стъпки ще намериш в приложението и можеш да отвориш своята Boost сметка за няма и минута. Ако все още не си се възползвал от услугите на xChange.bg, ще трябва да преминеш само през 3 лесни и бързи стъпки:

  • Изтегли приложението на xChange.bg – за да се възползваш от предимствата, които xChange Boost сметката предлага, е необходимо да изтеглиш и инсталираш мобилното ни приложение за Android или за iOS;
  • Верифицирай се само с лична карта – Ако все още не си, премини през процедурата по верификация. Нужни са ти само лична карта и няколко минути, а резултатът от проверката идва също толкова бързо;
  • Депозирай и печели – След като депозитът ти постъпи при нас, започваш да печелиш на всеки час със своята xChange Boost сметка и да следиш приходите си в реално време.

Играчите на политическата сцена ще достигнат евентуално решение и компромис, но всички ние ще трябва да понесем икономическите и финансовите последици от това историческо развитие. Затова е нужно да знаем, че има нужда и начин да съхраним активите си своевременно.

Виж също по темата: Купувай и продавай криптовалути мигновено с карта

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петя Нанкова

Завършва бакалавър „Международна Бизнес Администрация“ и магистратура „Финанси“ в Холандия, но вярва, че я очаква и добро бъдеще в България, затова се връща веднага щом приключва с образованието си. Работи една година по специалността в една от най-големите IT компании в света, но винаги стартъп средата я е влечала най-много. Случайно се среща с хора, които ѝ разказват за Биткойн. В последствие толкова ѝ става интересна материята, че става част от проекта им xChange.bg – сайт за покупка и продажба на криптовалути, а плановете им за бъдещето са големи.

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader