Биткойн . 3 минути

Нов BG app позволява бързо и удобно търгуване с криптовалути (Биткойн)

Нов BG app позволява бързо и удобно търгуване с криптовалути

На 16 декември Биткойнът би рекорда си за всички времена, регистриран на същия ден през 2017 г., и това предизвика оптимизъм в крипто общността по света и у нас. Събитието привлече вниманието както на опитните търговци, така и на т.нар. no-coiners, или хората, които никога досега не са притежавали криптовалута.

Ако тепърва проучваш пазара и желаеш да започнеш да търгуваш с крипто лесно и удобно, вече има български продукт, който позволява регистрацията на поръчка за покупка, продажба и обмен на Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш, Лайткойн, LINK, USDT и USDC за по-малко от минута, и това е мобилното приложение на xChange.bg, налично както за iOS, така и за Android.

Какво ти носи изтеглянето на българската мобилна апликация за търгуване с криптовалути?

Приложението ти позволява да:

  1. Купуваш, продаваш и обменяш криптовалути мигновено и с лекота, независимо от мястото, на което се намираш, като търговията може да започне веднага след изтеглянето (ако профилът ти в xChange.bg вече е верифициран);
  2. Правиш поръчката, която желаеш, за по-малко от минута благодарение на елегантния, интуитивен и удобен дизайн на приложението, което разполага и с тъмен режим, който щади зрението ти;
  3. Следиш ценовото движение на криптовалутите в реално време, което ти дава възможност да направиш и изпълниш поръчка при изгоден за теб курс;
  4. Търгуваш 5 криптовалути и 2 стейбълкойна, налични на платформата xChange.bg;
  5. Се разплащаш посредством 5 различни платежни метода – банков път, EasyPay, ePay, Cashterminal и дигитален портфейл;
  6. Купуваш и плащаш поръчки през дигитален уолет (phyre, A1 Wallet, Pay by VIVACOM) още по-бързо и лесно, тъй като приложението дава възможност за директно плащане на току-що генерирана поръчка без такса за превод само с xChange.bg.

Печелиш и еднократен бонус*

В размер от 25 лв. в бонус точки при свалянето на app-a от Apple App Store и Google Play Store до 15 януари 2021 г., както и 10 лв. в бонус точки, ако твой приятел, който се е регистрирал през рефералния ти линк, е изпълнил поръчка за минимум 1 000 лв. през приложението.

*Бонусът за изтегляне е валиден както за нови, така и за настоящи клиенти. Той, както и бонусът при изпълнена поръчка на ваш приятел през приложението за минимум 1 000 лв. важат до 15 януари 2021 г. Пълните правила на Бонус програмата на xChange.bg може да прочетеш тук.

Защо да избереш именно xChange.bg за търгуване с криптовалути?

Мобилното приложение е първото такова, създадено от българска компания, и е поредното попълнение в спектъра от услуги, които xChange.bg предлага на клиентите си от тази година. През април платформата премина през надграждане, добави нови криптовалути за автоматично търгуване, както и опцията за крипто-крипто обмен. 

Поради промени в законодателството на Република България през лятото се наложи всички крипто платформи да започнат да идентифицират клиентите си, а xChange.bg е единствената компания, която предлага автоматизирано решение за верификация, като по този начин улеснява процедурата и скъсява времето от регистрация до създаване на първа поръчка. 

През септември xChange.bg първа пусна иновативната си бонус програма, която комбинира реферална програма и програма за лоялни клиенти, като към момента предлага 0.3% кешбек от собствени поръчки и 0.2% от изпълнените поръчки на препоръчани клиенти. Бонус точките, натрупани от поръчки, изтегляне на приложението и препоръка на приятел, могат да бъдат използвани за покупка на Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш, Лайткойн, LINK, USDT или USDC.

Искаш да се регистрираш? Просто последвай този линк и се възползвай от всички удобства на крипто търговията, които новото мобилно приложение предоставя.

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петя Нанкова

Завършва бакалавър „Международна Бизнес Администрация“ и магистратура „Финанси“ в Холандия, но вярва, че я очаква и добро бъдеще в България, затова се връща веднага щом приключва с образованието си. Работи една година по специалността в една от най-големите IT компании в света, но винаги стартъп средата я е влечала най-много. Случайно се среща с хора, които ѝ разказват за Биткойн. В последствие толкова ѝ става интересна материята, че става част от проекта им xChange.bg – сайт за покупка и продажба на криптовалути, а плановете им за бъдещето са големи.

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader