Героите са навсякъде около нас! Важно е да започнем да ги разпознаваме!

Повече от 100 участници, над 30 фасилитатори и 8 водещи международни лектори се събраха на 27 юни в София на първата по рода си конференция ,,САМОДИВА‘‘ за споделен опит чрез преживяване, героите около нас, базирано на силата на мастърмайндинга. Организатори са основателите на Leader Academy – братята Мариан и Георги Темелкови и Андрей Илиев, заедно със Стоян Янков, международен лектор и експерт в областта на личната и екипна продуктивност. Neftelimov.com беше медиен партньор на събитието.

Конференцията показа, че героите са навсякъде около нас!

„Бъдете с хората на бъдещето си, а не с хората от миналото си! Помислете – ако сте в компания с 5 пропаднали човека – вие ще сте шестия, ако сте в компания с 5 милионери – вие ще сте шестият! Изберете с кого да бъдете! Има три типа хора, които срещаме в живота си – с причина, за период от време и за цял живот. Важно е да познаем хората, които са за цял живот и да бъдем със тях!“

беше сред посланията на един от ключовите лектори Патрик Хамилтън Уолш (автор, космополит, посетил 130 държави в целия свят, CEO и бизнес консултант и съветник на множество бизнеси, от стартъпи до компании в списъка на NASDAQ).

Безспорно част от най-силните преживявания беше споделеният личен опит на вдъхновяващите лектори:

  • Д-р Джеймс Уилямс, асистент професор в университета в Тенеси, професионален актьор и мотивационен лектор и консултант в компании от Fortune 500;
  • Натали Търнър, консултант и лектор в областта на иновациите, чиято книга Yes, you can innovate е избрана за бизнес книга на месеца в Великобритания, Малайзия и Сингапур, създател на фреймуърка 6 I’s of Innovation и избрана за една от топ 50-те жени лидери в Азия;

Героите са навсякъде около нас

  • Ейдриън Гибсън, бивш Вицепрезидент на Ситигруп Лондон, консултант работил с бизнес лидери в повече от 90 държави;
  • М Уолас Грийн, консултант, експерт в областта на позиционирането на стартъп бизнеси, участвал в журито на над 1000 форуми.

„Всичко опира до това кои сме ние всъщност, какви са нашите връзки, кои са хората, които ни заобикалят. Ние можем да споделим моментите, можем да се подкрепяме! – сподели Стоян Янков – Самодивите са покровителки на героите. Вярвам, че има моменти в които хората проявяват свръхестествени способности на духа, ума и тялото. Живеенето като герой обаче не е изпълнен само с такива моменти – тъкмо обратното. Преобладаващите моменти са трудни и изпълнени с предизвикателства и всички имаме такива. Важното е в тези моменти човек да запази увереността, че е закрилян и подкрепян и вярата си, че тези моменти ще отминат, ако просто продължи, без да отделя поглед от визията, която е създал за себе си.

Героите са навсякъде около нас – важно е да започнем да ги разпознаваме и да отключим героят в нас самите!“.

Не пропускай да разбереш също кои са 7-те отказа, които са мотиватор да докажеш, че можеш

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на Profesionalisti.info. Застъпник на положителната журналистика в Uspelite.bg и блогър в Jamba.bg. Организатор на Run2Gether Bulgaria. Ментор в ABLE Mentor. Изучава биотехнологии в Софийския университет. Посланик на Balkans Everywhere.

Искаш нещо да кажеш?
 
Пиши ми.
 
Искаш нещо да кажеш?
+

⭐️⭐️⭐️ Искаш ли 𝟮𝟬 лв и безплатна Revolut Mastercard? ⭐️⭐️⭐️

Необходимо е само да направиш 7 бързи и лесни стъпки и са твои!

>>> Разбери повече в следната статия ❤️

Срок на промоцията: До 1 октомври!