Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Как България ще стигне топ 10 на глобалните иноватори? Іnnоvаtіоn Ехрlоrеr 2020

20.02.2020

Как България ще стигне топ 10 на глобалните иноватори ще разберем на Іnnоvаtіоn Ехрlоrеr 2020

Как да направим отскок? Как да зададем правилните въпроси, стъпки и проекти за изпълнение, който да доведе до позиционирането на България в топ 10 на глобалните иноватори?

Отговори ще търсим на 20.02.2020 в Sofia Event Center, където ще се проведе за шеста поредна година международният форум за иновации Innovation Explorer. Организатор е агенцията за иновации Innovation Starter. Neftelimov.com е медиен партньор.

Темата за новото издание на Іnnоvаtіоn Ехрlоrеr 2020 е как да се затвори пропастта в иновациите между България и света, така че да стигнем топ 10 на глобалните иноватори.

,,Пропаст” е онова и реално, и метафорично пространство, което отделя България от водещите страни в областта на иновациите и икономическото развитие. Думата призовава за нашето ярко внимание, подобно на световноизвестната табела на всяка станция в лондонското метро:

,,Mind the gap” – „Имайте предвид дупката, пропастта. Обърнете внимание!“

Там, където има метафорично празно място обаче, било то дупка, пропаст, ниша, разбира се, има потенциал то да бъде запълнено, за да се случи нещо ново. Затова и креативната агенция на събитието за 2020 година, Havas, черпи своето вдъхновение от известния знак в лондонското метро ,,Mind the gap” и го обръща така, че да звучи повече като ангажиращ призив за действие, а не като страшно предупреждение: Don`t mind the gap.

Защото иновациите са поле, в което човек може да бъде активен, да рискува и да вижда възможности, там където другите виждат пречки. С това послание организаторите желаят хората да изследват темата и да направят голяма крачка напред в бъдещето.

Лекторите на Іnnоvаtіоn Ехрlоrеr 2020, които ще ни кажат как да стигнем топ 10 на глобалните иноватори, отново са гости от цял свят и ще ни представят най-реалния поглед в бъдещето:

Билетите с цена за ранна регистрация са вече в продажба на innovationexplorer.bg до края на януари 2020 г.

Не пропускай да разбереш също защо се каза на Іnnоvаtіоn Ехрlоrеr 2019, че личните данни са новият петрол

Детайли

Дата:
20.02.2020
Категория за Събитие:

Място

Sofia Event Center
бул. Черни връх 100, 1407 Sofia, Bulgaria
София, София 1407
+ Google Map
View Място Website

Организатор

Innovation Starter
Email
office@innovationstarterbox.bg
View Организатор Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader