Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Разбери новостите в дигиталния маркетинг в Пловдив от водещи експерти!

30.11.2019 - 01.12.2019

Разбери новостите в дигиталния маркетинг в Пловдив от водещи експерти

Четвъртото поредно издание на Годишната конференция за дигитален маркетинг и онлайн търговия ще се проведе на 30 ноември-1 декември в Конгресен център на Международен Панаир, Пловдив. Главен организатор на събитието е Internet Media Group. Neftelimov.com е медиен партньор на събитието.

По традиция Пловдив ще събере на едно място водещи специалисти с дългогодишен опит в областта на дигиталния маркетинг и онлайн търговията.

Те ще представят актуалните тенденции, ще дискутират реални казуси и ще споделят работещи решения от практиката. Тази година лектори на мащабното събитие ще бъдат над 60 водещи експерти, а очакванията са то да бъде посетено от над 450 участници.

Събитието е много полезно за собственици на Интернет магазини, маркетинг мениджъри, специалисти по дигитален маркетинг и всички, които искат да надградят знанията си. Участниците ще имат възможността да зададат въпросите си и да получат ценни съвети за развитието на своя бизнес онлайн. Не на последно място, Digital4Plovdiv предоставя чудесна атмосфера за създаване на ценни контакти и партньорства.

Програмата на събитието в Пловдив е съсредоточена върху важните и актуални теми в сферата на дигитален маркетинг и електронната търговия.

В първия ден на Digital4Plovdiv ще бъдат засегнати основни направления като:

На специална гала вечер ще бъдат връчени и наградите на победители в Digital Stars – конкурс за млади дигитални маркетолози. Вторият ден е с фокус изцяло върху електронната търговия. Лекторите ще обсъдят теми като платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, законови регулации, иновации в онлайн търговията и др.

Повече информация за лекторите, програмата и билетите ще откриеш на официалния сайт на Digital4Plovdiv

Само до 15 ноември може да закупиш билети с преференциална отстъпка.

Details

Start:
30.11.2019
End:
01.12.2019
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader