В различията е Успехът – различната лекция

Живеем във време на технологии и научни постижения. Независимо от това, всеки от нас е различен и в това се крие успехът ни дотук. Със стереотипи не е редно да отхвърляме едни от нас, а да искаме други, подобни на нас. Всеки е различен и в това се крие ключът за успеха ни, в самите нас, в нашето различно мислене…

Ако желаеш да научиш повече по темата, ела на OpenFest 2016. В рамките на най-голямото събитие за свободен софтуер в България, ще можеш да видиш презентация, посветена на Успеха, представена от мен.

На 5-ти ноември, от 17:30 часа, в зала ,,България‘‘ (ул. ,,Аксаков‘‘ 1, София), ще представя лекция на тема ,,В различията е Успехът‘‘.

OpenFest e най-голямото ежегодно българско събитие за свободна култура, свободен софтуер, софтуер с отворен код и свободно споделяне на знания. Входът е свободен.

Ето и лекцията, която представих на събитието:


Виж също какво споделям в едно интервю за образованието

 


Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Avatar

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Искаш нещо да кажеш?
 
Пиши ми.
 
Искаш нещо да кажеш?
+

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

0 +
Членове
0 +
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!