Разни . 1 минутa

Как да паркираме в София бързо и удобно чрез Parknshare?

Как да паркираме в София бързо и удобно чрез Parknshare

Ако живееш и шофираш в центъра на София, знаеш добре колко сериозен е проблемът с намирането на паркомясто, дори в синя и зелена зона. Шофьорите паркират неправилно върху тротоари, тревни площи и забранени участъци от пътното платно… Затова в тази статия на Neftelimov.com ще покажа решение как да паркираме в София бързо и удобно чрез Parknshare.

Стартиращата компания Parknshare, основана от Петър Иванов и Лъчезар Младенов, си е поставила за цел – да ни покаже как да паркираме в София бързо и удобно.

Parknshare е споделена платформа за паркиране, която свързва отдаващите под наем паркомясто с търсещите такова в реално време. В допълнение, на уеб сайта и през мобилната версия може да видиш всички паркоместа в центъра на София.

Над 10 000 паркоместа в:

  • свободна за паркиране зона,
  • синя зона,
  • зелена зона,
  • платени паркинги на частни лица и институции.

Чрез навигационното меню да избереш най-близката и най-евтината локация за автомобила си, като заплатиш с кредитна, дебитна карта или смс за услугата.

Основателите се надяват чрез тази платформа да решат поне отчасти проблема със задръстването в центъра на София, дългото изнервящо обикаляне и търсене как да паркираме в София.

Как да паркираме в София бързо и удобно чрез Parknshare

Подобни услуги работят в други европейски градове и по света.

Например, Just Park, които оперират в Англия и в които инвестират BMW iVentures и Index Ventures, Smart Parking, които са в Англия и Нова Зеландия, и ползват сензорна технология, за отчитане на данни в реално време. Moby Park, които вече са навлезли от Холандия във Франция, Италия, Испания и други.

В България Parknshare също имат амбицията да работят с данни в реално време, така че да се вижда ясно на коя улица или паркинг колко свободни места за паркиране има в момента и човек да може да заплати и резервира своето предварително.

Така че, ако имаш паркомясто, което не ползваш и имаш нужда от допълнителен доход или търсиш удобно място за паркиране в центъра на София всеки ден, регистрирай се в Parknshare.

Как да паркираме в София бързо и удобно чрез Parknshare
Ако видиш това лого в София, да знаеш, че на адреса има паркомясто, което се дава под наем на един клик разстояние на Parknshare.bg

След като разбрахме иновативно решение как да паркираме в София бързо и удобно…

Знаеш ли също как ще изглеждат колите на бъдещето?

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader