Instagram: Трик, с който ще накараш другите да ахнат!

Instagram все повече прокрадва от ежедневието ни. Дали качваме, разглеждаме или коментираме снимки, тази социална мрежа прави живота ни все по-цветен и красив. Имаш възможност във всеки един момент бързо и лесно ще публикуваш новото си селфи или да видиш приятелите си къде са и какво правят. Освен това 15 секундните видеа са изключително забавен и креативен начин да покажеш на света какво правиш.

Все повече брандове навлизат в тази социална мрежа, за да са по-близо до своите клиенти, които впоследствие им стават фенове и последователи. Те използват иновативността и визуалните особеностите на социалната мрежа, за да популяризират изключително бързо своите продукти и услуги, което довежда до стремително увеличаване на техния обхват от клиенти.

Със следния трик, който ще ти представя в тази статия, ще станеш още по-неустоим за своите приятели и ще натрупаш последователи ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД!

Нужните съставки за този Instagram трик:

  1. Една професионално направена снимка, каквито се препоръчват в тази социална мрежа;
  2. Приложението Giant Square за изрязване на снимки;
  3. Щипка креативност.

Стъпките творчество:

  1. Изрязване на снимката на части с приложението Giant Square по твое желание от бройката. Препоръчвам на 2, 3 или четни на 3 (6, 9, 12…) части. (Отнема минута)
  2. Последователно качване на частите в Instagram, като се внимава и следи за поредността им. (Работа за под 5 мин.)

Резултатът: Феноменален и зашеметяващ! Увери се сам:

neftelimov, instagram
Моят първи опит. Яко е, нали?

 

husshe, instagram, мода
Дори българският моден бранд Husshe вече се е възползвал от този трик! Прекрасно се е справил, нали? (Натисни върху снимката, за да видиш оригинала.)

Ти вече измисли ли коя снимка ще ползваш, за да изпробваш този Instagram трик? Побързай! Бъди от първите, накарали другите да ахнат!

В коментар може да споделиш линк към твоя Instagram профил, за да видим как си се справил и да почерпим опит от твоята креативност!

Най-хубавите снимки стават, когато си сложим усмивката, нали? Затова разбери кои са 7-те факта показващи, че Усмивката е ключът към успеха

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на Profesionalisti.info. Застъпник на положителната журналистика в Uspelite.bg и блогър в Jamba.bg. Организатор на Run2Gether Bulgaria. Ментор в ABLE Mentor. Изучава биотехнологии в Софийския университет. Посланик на Balkans Everywhere.

Искаш нещо да кажеш?
 
Пиши ми.
 
Искаш нещо да кажеш?
+

⭐️⭐️⭐️ Искаш ли 𝟮𝟬 лв и безплатна Revolut Mastercard? ⭐️⭐️⭐️

Необходимо е само да направиш 7 бързи и лесни стъпки и са твои!

>>> Разбери повече в следната статия ❤️

Срок на промоцията: До 1 октомври!