Разни . 1 минутa

Hickies – Животът без развързани връзки за обувки е вече възможен!

Hickies, развързани, връзки за обувки, връзки, обувки, обувка

Случвало ли ти се е да ходиш спокойно, да си разглеждаш насам-натам хората, витрините, да си разговаряш с някого и в най-неподходящия момент връзките на обувките ти да се развържат? Неприятно е, нали? И още повече, защото не усещаш кога се случва това… Усещаш ги чак когато ги настъпиш и се спънеш в тях… В най-лошия случай падаш и пред публика пресъздаваш сценката ,,Обелване на нос от раз‘‘. Неприятно е и особено когато си създал някакъв образ пред останалите хора…

Всеки е преживявал такива случки. Аз също. Дори в пъти повече от теб.

Краищата на връзките ни за обувки на моменти не си знаят мястото. Това е твърде дразнещо за нас. Завързваме ги толкова старателно, а те как ни се отблагодаряват? Отвързват се и ни карат да се чувстваме некомфортно в компания.

Hickies, развързани, връзки за обувки, връзки, обувки, обувка

А когато се занимаваш със спорт?

Представяш ли си какво се случва, когато си на състезание? Например, по бягане. Развързва ти се едната обувка… Всичкото време в тренировки ще бъде погубено, защото ще трябва да се спреш и да си завържеш връзките.

По този начин идва и решението на този всекидневен проблем:

През 2003 година Гастон Фридлевски се ядосвал на вечно заплитащите се връзки на любимите си спортни обувки. Разбрал, че не е единственият с този проблем. Зародила се идеята за еластични връзки, които да превърнат спортните му обувки в своеобразни лесни за събуване и обуване пантофи.

Така възникнали…

Hickies е еластична система, заместваща традиционните връзки за обувки. Те са изработени от специални, патентовани еластични материали, създадени за максимален комфорт. Могат да се използват както за спорт, така и за ежедневна употреба. Освен това са страхотни за гривни или ключодържатели.

Всяка кутийка Hickies съдържа 14 броя, достатъчни за всякакъв вид обувки. Те нямат размери и са в много цветове – според всеки вкус и настроение.

Сваляш връзките и слагаш Hickies за живот без обелен нос.

Виж също как трябва да се грижиш за природата, а не да хвърляш просто отпадъци.

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader