Hickies – Животът без развързани връзки за обувки е вече възможен!

Случвало ли ти се е да ходиш спокойно, да си разглеждаш насам-натам хората, витрините, да си разговаряш с някого и в най-неподходящия момент връзките на обувките ти да се развържат? Неприятно е, нали? И още повече, защото не усещаш кога се случва това… Усещаш ги чак когато ги настъпиш и се спънеш в тях… В най-лошия случай падаш и пред публика пресъздаваш сценката ,,Обелване на нос от раз‘‘. Неприятно е и особено когато си създал някакъв образ пред останалите хора…

Всеки е преживявал такива случки. Аз също. Дори в пъти повече от теб.

Краищата на връзките ни за обувки на моменти не си знаят мястото. Това е твърде дразнещо за нас. Завързваме ги толкова старателно, а те как ни се отблагодаряват? Отвързват се и ни карат да се чувстваме некомфортно в компания.

Hickies, развързани, връзки за обувки, връзки, обувки, обувка

А когато се занимаваш със спорт?

Представяш ли си какво се случва, когато си на състезание? Например, по бягане. Развързва ти се едната обувка… Всичкото време в тренировки ще бъде погубено, защото ще трябва да се спреш и да си завържеш връзките.

По този начин идва и решението на този всекидневен проблем:

През 2003 година Гастон Фридлевски се ядосвал на вечно заплитащите се връзки на любимите си спортни обувки. Разбрал, че не е единственият с този проблем. Зародила се идеята за еластични връзки, които да превърнат спортните му обувки в своеобразни лесни за събуване и обуване пантофи.

Така възникнали…

Hickies е еластична система, заместваща традиционните връзки за обувки. Те са изработени от специални, патентовани еластични материали, създадени за максимален комфорт. Могат да се използват както за спорт, така и за ежедневна употреба. Освен това са страхотни за гривни или ключодържатели.

Всяка кутийка Hickies съдържа 14 броя, достатъчни за всякакъв вид обувки. Те нямат размери и са в много цветове – според всеки вкус и настроение.

Сваляш връзките и слагаш Hickies за живот без обелен нос.

Виж също как трябва да се грижиш за природата, а не да хвърляш просто отпадъци.


Първата предприемаческа програма на село за 5 дни Zero Start

Искаш ли да…

ХВАНЕШ ГОРАТА с нас?

Neftelimov.com, съвместно с ,,Номадско ЕдинЕние”, организира първата предприемаческа програма на село за 5 дни Zero Start в края на юни, която ще обостри всичките ти сетива. Събираме се в двора на ZeLLin House (50 км от гр. София и на 3 км от гр. Ботевград), където в рамките на 5 дни ще конкретизираме реални предизвикателства, ще търсим и намираме решения, създавайки успешни бизнес проекти.

Допълваме пейзажа с:
  1. разходки в гората,
  2. рисуване с въглен,
  3. творчество с керамика и дърво,
  4. прожекции под звездите,
  5. хапвания с домашно приготвена храна от фермата и градината ,,на съседа‘‘,
  6. кулинарно предизвикателство ,,Entrepreneurs’s Kitchen‘‘,
  7. скачане с бънджи от балон,
  8. десерти с насекоми
  • И още много изненади…

Защо на село? Защото е време да излезем от матрицата ,,9-5‘‘ и защото Не Нулата в важна, а Стартът! Предизвикаме те! Осмеляваш ли се?

Кандидатствай до 10 май на: zerostart.neftelimov.com

Петър Нефтелимов

Основател на Profesionalisti.info. Застъпник на положителната журналистика в Uspelite.bg и блогър в Jamba.bg. Организатор на Run2Gether Bulgaria. Ментор в ABLE Mentor. Изучава биотехнологии в Софийския университет. Посланик на Balkans Everywhere.

Искаш нещо да кажеш?
 
Пиши ми.
 
Искаш нещо да кажеш?
+