Инициативи . 2 минути

,,Младите успели българи” стават Uspelite.bg!

Младите успели българи стават Uspelite.bg

Най-голямата позитивна медия ,,Младите успели българи”, която отразява само добрите новини от България и разказва вдъхновяващите истории на успели личности, отчита нови съществени промени. Ребрандингът на „Успелите“ (Uspelite.bg) обединява всичко, в което медията и нейните читатели вярват:

Успех без възрастови ограничения и териториални граници за успели българи.

И за да сме още по-уверени в тази стъпка, направихме анкета за читателите ни, в която те потвърдиха позитивите на новото име.

Александър Хинков, който е един от четиримата основатели на медията за успели българи и бивш главен редактор, споделя мнението си:

Нуждата от ребрандинг за ,,Младите успели българи” се появи естествено в пътя ни на развитие. Новият брандинг крие професионализъм, стил, повече функционалности и красота. Време беше да махнем ограниченията на „млади“ хора единствено с ,,българско” гражданство, защото вдъхновяващи успели хора има и на 60-70 години и извън територията на България. Вече сме Uspelite.bg.

Значима промяна в пътя на развитие на медията е решението да се взимат интервюта и от хора над 35-годишна възраст.

Сред причините за това ,,Младите успели българи” да станат Uspelite.bg са: 

  • Среща с българин на 60 години, който е дарявал кръв стотици пъти през живота си,
  • 44-годишна учителка, която гледа в дома си над 10 деца, останали без родители или подслон.

Друга причина е критика на публиката, която желае по-универсално име, което не слага възрастови и териториални ограничения на успешните истории и добрите новини.

Заедно с името домейнът се променя от uspelite.com на uspelite.bg. Но без тревоги, дори и да влезеш по погрешка на стария домейн, автоматично ще бъдете пренасочени към новия. 

Другата голяма новина от ребрандинга на „Успелите“ е чисто новия дизайн на платформата. Той включва много по-богата функционалност, ново лого и красив сайт. Дизайнерът на медията създава собствен шрифт, с който да бъде изписано името на проекта на кирилица – „Успелите“.

Основателите на медията са щастливи и развълнувани от новите възможности да крачим заедно към светли успехи и искрени вдъхновения!

Александър Хинков
hinkov@uspelite.bg

Сдружение „Крачка напред“
ул. „Сердика“ N20
гр. София
България
www.Uspelite.bg
fb.com/Uspelite.bg

 

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader