Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Нощта на Предприемачите е всеки месец – Присъедини се и ти!

май 27

Нощ на Предприемачите всеки месец Присъедини се

Джим Рон казва:

Моето предложение е да се отделите от 90-те %, които нищо не правят, и да се присъедините към 10-те %, които правят нещо.

Точно със същата идея Ивайло Георгиев официално стартира на 22 март 2016 г. своите събития „Нощта на Предприемачите“.

,,Нощта на Предприемачите‘‘ (Entrepreneurs Night Out) са безплатни бизнес и предприемачество ориентирани нетуъркинг събития, които се организират веднъж месечно, винаги в понеделник от 19:00 ч. до полунощ.

Всеки месец се събират в различни места из центъра на София и споделят своите знания, опит и развитие в сферата на бизнеса или просто бизнес идеите си. Всяка среща се посещава средно от 50-70 души и без ограничение по отношение на възраст, пол или кариерен път.

Нощ на Предприемачите всеки месец Присъедини се

Невена Котарова, създател на модния бранд Husshe казва за ,,Нощта на Предприемачите‘‘:

Супер събитие, посещавано от супер хора, които обсъждат супер теми! Must-visit event!

Всичките посетители досега от всички минали събития са се събрали във Facebook групата Entrepreneurs Night Out, в която вече има над 1 200 члена с една единствена цел – да си помагат с каквото могат и да споделят ценни видеоматериали и информация за бизнеса като цяло. От адвокати, доктори, програмисти, дизайнери до хора на изкуството занимаващи се с музика, пеене и т.н. Всички те споделят едно нещо и то е – страст към това, което правят. Neftelimov.com е медиен партньор на събитието.

Ивайло Георгиев, организатор на ,,Нощта на Предприемачите‘‘ споделя:

Това е една общност от изключително специални и различни хора от това, което сме свикнали да виждаме в ежедневието си. Това са хора, които са целеустремени, амбициозни, позитивни и с големи мечти. Няма да успеете да ги видите на друго място освен на подобен тип събитие или на някой полезен семинар. Радвам се, че след всяко събитие успявам да видя все повече и повече усмихнати лица, които ми благодарят за цялата организация на събитието и че чрез него са успяват да намерят човекът, с когото да работят над някое бизнес начинание заедно.

Чувството да помагаш е неповторимо.

Нощ на Предприемачите всеки месец Присъедини се

Средата е най-важното нещо и факта, че има толкова млади хора, които искат повече и не спират да се развиват в България е просто невероятен. Затова ако желаеш да изживееш един невероятен и зареждащ Понеделник с невероятни хора – впусни се някоя от следващите ,,Нощи на Предприемачите‘‘!

Следваща среща: 27-ти май от 19:00 ч. в OSCAR Club

Детайли

Дата:
май 27
Категория за Събитие:

Организатор

Ивайло Георгиев
Email:
info@entrepreneursnightout.org
Уебсайт:
https://entrepreneursnightout.org/
Искаш нещо да кажеш?
 
Пиши ми.
 
Искаш нещо да кажеш?
+

⭐️⭐️⭐️ Искаш ли 𝟮𝟬 лв и безплатна Revolut Mastercard? ⭐️⭐️⭐️

Необходимо е само да направиш 7 бързи и лесни стъпки и са твои!

>>> Разбери повече в следната статия ❤️

Срок на промоцията: До 1 октомври!