Социални мрежи . 1 минутa

Instagram desktop: Как да качим снимките си бързо и лесно?

instagram desktop

Instagram все повече прокрадва от ежедневието ни. Дали качваме, разглеждаме, или коментираме снимки, тази социална мрежа прави живота ни все по-цветен и по-красив. Но наистина ли можем само от смартфона си да качваме снимки? След като преди седмица представих един Instagram трик, с който ще накараш другите да ахнат, сега е ред да покажа, че качването на снимки от Instagram desktop вече не е никакъв проблем – дори става бързо и лесно!

Преди седмици моят компютър с Windows 10 ми препоръча да си инсталирам Instagram desktop, за да си получавам веднага известията от профила. Направих го. Приложението е почти същото с мобилната версия, тоест можеш да разглеждаш, коментираш снимки/stories и да изпращаш съобщения… Но!

Проблемът на Instagram desktop:

Не можеш да качваш снимки от desktop-а на компютъра си. Проблем, който е доста сериозен, нали? Сигурен съм, че често ти се иска да качваш снимки в Instagram профила си директно през компютъра. А ако ти кажа, че това вече е решено с едно простичко приложение, ще си направиш ли труда да го пробваш?

Да, точно така бързо и лесно!

Решението е:

  1. Изтегляш и инсталираш Gramblr.
  2. Регистрираш се в приложението с данните от твоя Instagram профил.
  3. Готов си да действаш!

Приложението ти дава възможност на снимката да:

  • Изрязваш;
  • Слагаш филтри и ефекти;
  • Най-различни стикери;
  • В полето Caption добавяш хаштаговете и текст… и публикуваш накрая със Send!.

Бонусът на приложението:

С Immediately можеш да публикуваш на момента или със Some other time да нагласиш в кой ден и час искаш да се публикува. Нужно е само КОМПЮТЪРЪТ ДА БЪДЕ ВКЛЮЧЕН в часа на публикуване. Също така трябва да се знае, че може приложението да забави публикуването с до 10 минути.

Нямаш търпение да изпробваш вече приложението? Избра ли коя ще ти е първата качена от компютър снимка?
Не губи време, а действай!

Виж също Instagram трик, с който ще накараш другите да ахнат

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader