Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Номинирай най-добрите и млади, целеустремени дигитални маркетолози в България!

07.09.2020

Digital Stars 2020

За втора поредна година се провежда конкурсът за най-добри млади дигитални маркетолози на България. Digital Stars” цели да намери и отличи най-добрите и млади, целеустремени дигитални маркетолози в България. Neftelimov.com е медиен партньор.

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България като ги насърчава да се развиват.

В конкурса “Digital Stars” могат да се включат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 18-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. Те трябва да имат до 5 години професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата. Участието е напълно безплатно, необходимо е само да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Пълната информация относно правилата за участие може да видите в раздел “Правила” на digitalstars.bg.

Кандидатури и номинации могат да бъдат подавани не по-късно от 23:59 часа на 07.09.2020 година.

Специализирано жури оценява участниците, а членовете на журито са едни от най-опитните и утвърдени специалисти в България. Те ще дадат своите оценки в различните категории, на база техния опит и експертиза в съответните категории.

Конкурсът се организира от Digital 4 Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Организира различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Отличията се връчват в 10 състезателни категории:

 1. Платена реклама (PPC);
 2. Маркетинг в социални мрежи;
 3. Оптимизация за Google (SEO);
 4. Маркетинг чрез съдържание;
 5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
 6. Автоматизации, чат ботове и Имейл маркетинг;
 7. Дигитален PR & Инфлуенс маркетинг;
 8. Творчески маркетинг;
 9. Електронна търговия;
 10. Видео маркетинг.

Повече информация и пълен регламент за участие може да бъде намерен тук: https://digitalstars.bg/

Details

Date:
07.09.2020
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader