Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Scale up your career: Конференцията за кариерно преориентиране

29.09.2020

Scale up your career Конференцията за кариерно преориентиране

На 29 септември предстои третото издание на конференцията за кариерно преориентиране в България – SCALE UP Your Career, организирана от Job Tiger и Career Guide. Neftelimov.com е медиен партньор на събитието.

В Интерпред – СТЦ София ще се съберат най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и над 30 компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация. Голяма част от компаниите ще проведат игри-казуси, чрез които ще определят подходящи кандидати за развитие при тях. За редица от участващите в тези игри, това ще бъде директна възможност за професионална реализация. Регистрацията е безплатна, но местата за участие са ограничени.

SCALE UP Your Career не е просто конференция, а движение и част от програма за кариерно развитие с практически обучения и мастермайнд групи, целяща развитие на ключови компетенции за 21ви век.

Мисията на SCALE UP Your Career е да помогне и провокира хора с опит, които търсят кариерна промяна да направят скок в своето професионално развитие.

Посредством фирмени казуси представени пред участниците в рамките на конференцията, те ще могат да планират издигането си на по-високо кариерно ниво.

Конференцията събира на едно място всичко, което е необходимо, за да може участниците да направят следващия голям скок в професионалното си развитие и то напълно безплатно!

Работилниците по време на Scale Up Your Career:

  • По време на работилницата Призванието ДНК на успеха ще разбереш какъв е твоят кариерен профил и как да го реализираш най-добре. 
  • По време на работилницата Въздействащо представяне при кариерна промяна ще разбереш как да се представяш на работодатели така, че да бъдеш предпочетен от правилния за теб работодател.
  • По време на работилницата Твоите пари, твоята кариера, твоят живот ще се научиш да управляваш парите си и да планираш кариерна промяна финансово.
  • По време на работилницата Свърхчовешка кариера ще разбереш какво прави кариерния успех на база на интервюта с над 200 успели и реализирали се професионалисти.

Всеки, който дойде на конференцията Scale Up Your Career, получава БЕЗПЛАТНО уебинари за кариерно развитие, които помагат за:

  • Изграждане на личен бранд така, че правилните работодатели да те открият.
  • Осъзнаване кои са тайните са скритите капани при прехода от кариера към собствен бизнес и как да го направиш най-успешно.
  • Поставяне на кариерна цел и съставяне на план за реализирането им.

Повече за конференцията може да откриеш на: https://scaleupyourcareer.com/

За организаторите:

Job Tiger е най-големият организатор на кариерни събития в страната и вече 18 години компанията среща бизнеса и образованието. Традиционните кариерни форуми, както и иновативният виртуален форум, които са част от портфолиото на компанията са насочени към млади специалисти, които все още не са открили своето място на пазара на труда. За да помогне на още повече хора в страната да открият правилния за тях професионален път, компанията обедини усилия с Career Guide в организацията на конференцията  SCALE UP Your Career.

Career Guide е компания за кариерно консултиране и развитие. Career Guide създава нова парадигма на кариерно развитие, базирана на убеждението, че всеки човек има свой елемент, който му носи успех и удовлетворение. Именно изключването на удовлетворението и страстта от уравнението на кариерата саботира добрите резултати. Кариерата е проект, който създаваме и управляваме – нужни са знания и умения, за да го правим добре. Career Guide  има две програми – Career rEvolution – програма за кариерно ориентиране за младежи и Кариерата, която обичам – програма за кариерно развитие и лична ефективност за възрастни. 

Детайли

Дата:
29.09.2020
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader