Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Включи се в хибридния 11-и сезон на бизнес академията 9Academy

10.09.2023

Включи се в хибридния 11-и сезон на бизнес академията 9Academy

Цялостната програма за професионално и личностно развитие в България 9Academy очаква кандидатите за сезон 11 до 10 септември.

В новото издание участниците ще се включат в комбинация от онлайн и присъствени обучения със запис от тях. От средата на октомври до февруари месец новата кохорта в 9Academy получава над 20 обучения в 9 бизнес модула, както и бонус модул “Личностно развитие”, нетуъркинг събития, онлайн ресурси под формата на наръчници, статии, подбрани подкасти, бизнес книги и др., както и достъп до общност от професионалисти от всички бизнес сфери.

Повече от половината обучения в 9Academy отново ще преминат в присъствена форма със запис от тях.

Заради нуждата от хибридност на обучителния процес част от лекциите ще останат в онлайн формат под формата на уебинар. Освен тях тази година участниците ще могат ежемесечно да участват в нетуъркинг срещи на общността на 9Academy, състояща се от над 500+ експерти. Бонус възможности за участниците са изцяло присъствения модул “Личностно развитие”, както и 100+ курирани актуални ресурси в сфери като маркетинг и реклама, продажби, бизнес развитие, предприемачество, приложна психология, управление и др.

Обучителите в 9Academy и тази година са доказани експерти и предприемачи в България.

Част от тях са Георги Малчев и Иван Пантелеев, Xplora.bg, Анна Ценова, Updata One, Наталия Цветанова, JobTiger, Любомира Велчева, InManagement, Габриела Иванова, Kinstellar, и много други топ професионалисти от бизнеса у нас.

Генерален партньор на сезон 11 са Kaufland България, които предоставят специален бизнес казус, върху който ще работят част от участниците в рамките на 9Academy, за да приложат на практика наученото. Другият бизнес казус е с фокус в сферата на социалното предприемачество.

В сезон 11 на 9Academy ще раздаде 2 стипендии, покриващи 80 % от таксата за участие и 3 стипендии, покриващи 50% от таксата за участие.

Таксата за участие в Академията е 650 лева при еднократно заплащане и 750 лева на вноска при разсрочено плащане от две вноски (2 х 375 лв.). В тях влиза достъп и запис от всички обучения, комуникация с експерти с практически опит във всеки обучителен модул, възможност за прилагане на практика на придобитите знания в реални бизнес казуси и обратна връзка, както и участие в общност и запознанство с нови партньори и съмишленици.

Крайната дата за подаване на заявления е 10 септември. Всеки желаещ може да подаде своята кандидатура на https://9academy.com/kandidatstvane/

Детайли

Дата:
10.09.2023
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader