Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Отличниците в електронната търговия се събират на 5 октомври в София Тех Парк

05.10.2023

Отличниците в електронната търговия се събират на 5 октомври в София Тех Парк

Най-добрите екомерс практики ще бъдат разкрити от международни и български лектори от TikTok, The Marketer, Netpeak, Callflow, Uwear, Releva, Gloross, MerchantPro, Jump, Dyver, Credissimo и много, много други. Neftelimov.com е медиен партньор на събитието.

Водещи експерти по електронна търговия от България и света се събират в София за новаторско събитие, което обещава да предефинира най-добрите практики в електронната търговия. Десетото юбилейно издание на конференцията на eCommerce Academy ще се случи на 5 октомври 2023 г. в София Тех Парк и всичко по време на събитието ще бъде свързано с „Най-добрите практики“ – лекции, нетуъркинг, експо, поп-ъп магазини, награди.

Тазгодишната издание на eCA Conference “Best Practices” може да се похвали с впечатляващ състав от лектори, включително представители на TikTok, The Marketer и експерти в областта на бързо навлизащия във всички сфери изкуствен интелект, всички дълбоко вкоренени в глобалните тенденции в електронната търговия. Те ще бъдат в София, за да може българските собственици на електронни магазини да се възползват максимално от световния опит.

Иновативната изложбена зона ще събере над 30 доставчици на услуги за електронна търговия. Всички те ще покажат своите практични инструменти за подобрение на всеки онлайн бизнес. Бъдете готови за множество нови партньори.

Посетителите ще станат свидетели на уникални поп-ъп магазини, които през целия ден ще функционират и демонстрират реално как се продава и в същото време се изграждат нови бизнес контакти. Сред тях ще бъде и биотехнологичния стартъп ,,Цвете в епруветка‘‘, който ще представи на живо цветята, които живеят минимум 2 месеца без грижи и целят намаляване на площите за рязан цвят заради негативното си въздействие върху околната среда с площите за отглеждане, необходимата в големи количества вода за поливане и въглеродните емисии от авиотранспорт и съхранение. Този продукт е идеален екосъобразен корпоративен подарък за Коледа и за 8 март.

Вълнуваща новина е партньорството на eCommerce Academy с Volkswagen България, които ще предоставят възможност на гостите да тестват чисто нови модели електрически автомобили от марките им.

Конференцията ще завърши с бляскава церемония по награждаване на “Звездите в онлайн търговията”, които са успели да отличат своите онлайн магазини в България през изминалата година.

Двигателят на това иновативно и трансформиращо бизнесите събитие е Никола Илчев, който призовава:

Не пропускайте да получите безценен поглед към бъдещето на електронната търговия. Присъединете се към нас на 10-ата юбилейна конференция на eComemmerce Academy и отключете тайните на успеха преди конкурентите си. Планирайте 2024 г. още днес!

Отличниците в електронната търговия се събират на 5 октомври в София Тех Парк

Регистрирай се за конференцията с промокод ,,neftelimov20‘‘ за 20% отстъпка на https://conference.ecommercebg.com/ , където може да се запознаеш детайлно с програмата, лекторите, партньорите и участниците.

Details

Date:
05.10.2023
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader