Как ми се отрази COVID-19? . 2 минути

Как ми се отрази COVID-19: Ангел Георгиев от Знам.бе

Как ми се отрази COVID-19 с Ангел Георгиев от Знам.бе

Ангел Георгиев е експерт с близо 15 години опит като технически обучител и продуктов презентатор. Провеждал е обучения в Европа, САЩ и Близкия Изток. През последните 6 години е част от образованието по Софтуерно инженерство у нас. В момента отговаря за вътрешната програма за обучение и развитие в Мусала Софт. Освен това е учител по Програмиране и ИТ в две училища – Цар Симеон Велики и Увекинд. Той е и един от основателите на znam.be (Знам.бе).

Каква положителна промяна оказа COVID-19 ситуацията върху теб в професионален и в личен план?

С преминаване на лятото виждам положителната промяна в това, че мога да избирам свободно работното си място. От 1 до 20 август това за мен беше село Синеморец. Така успях да комбинирам прекрасната атмосфера на природен парк Странджа, устието на река Велека и Черно море с работните си ангажименти.

А негативният ефект, Ангел Георгиев?

През втората половина на месец март и месец април ограничаването на движението и посещението на магазини, аптеки, банки беше най-голямата промяна и негативен ефект за мен.

Успях да преодолея това с по-голямо планиране кога и как точно да се посещават конкретните места.

Какви нови професионални умения придоби/реши, че искаш и ще е добре да развиеш?

За мен ученето през целия живот е в основата на моето развитие и това не се промени по време на пандемията. Това, което се промени, е по-големият фокус върху онлайн и интерактивни обучения, за сметка на присъствените.

Ангел Георгиев от Знам.бе

Как се промени работният ден на Ангел Георгиев?

Като време и ангажираност, работните ми дни не се промениха значително. Това, което се промени, е локацията, от която извършвам работата.

Как се промени търсенето и предлагането на твоите услуги?

Като преподавател с много опит в онлайн пространството, открих нови начини да помагам на хората около мен. Успях да помогна на много колеги и продължавам да съм на разположение за това.

Какви канали използваш, за да развиеш собствения си бранд, да намериш нови клиенти, партньори и други?

Предимно социални мрежи и групови събития. Обичам да говоря пред публика и участие като лектор неминуемо води след себе си нови познанства.

Какво е бъдещето на твоята професия според теб?

Учители ще са необходими винаги. В момента ИТ и технологиите са модерни и това са нещата, които преподавам и на които уча деца и възрастни. След години това може да са други умения като креативност и творчество. Тогава ще има нужда от такива учители, но професията няма да се промени много във времето. Способността да откриваш силните страни и да помагаш те да се развият – ще се търси винаги.


Стиснат юмрук вдигнат във въздухаПодкрепи хората зад проекта #КакМиСеОтразиCOVID19: https://www.patreon.com/neftelimov

🔔Можеш да се абонираш за канала на поредицата: https://www.youtube.com/channel/UCAgmjXt1BFJWdyu5tuIFvXA

✅Последвай ни във Facebook: https://www.facebook.com/kakmiseotrazicovid19/

✅Блог на поредицата с допълнителна информация: https://neftelimov.com/kak-mi-se-otrazi-covid-19/

Автор на поредицата: Василена Василева

Copyright © 2021 Neftelimov.com

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Как ми се отрази COVID-19?

Поредица за COVID-19 от собственици на бизнес до фрийлансъри. Те ще ти споделят своите методи и опит как да срещнеш трудностите с успех. Цялата поредица ще откриеш ТУК.

Проект на Василена Василева, подкрепен от Neftelimov.com.

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader