Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Номинирай най-успешната startup company в България до 2 август!

02.08.2019

най-успешната startup company за 2019

За четвърта поредна година българската предприемаческа среда ще има възможност да се съревновава за най-успешната startup company в региона на Централна и Източна Европа. Събитието Central European Startup Awards – CESA цели да свърже бизнеса и идеите на предприемачите от Австрия, България, Чехия, Хърватия, Унгария, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. У нас инициативата се организира от Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Neftelimov.com е медиен партньор.

През 2018 година домакин на регионалния финал за отличаване на най-успешната startup company беше Варшава.

Там се събраха националните победители от всички 10 държави в региона. На събитието присъстваха световно известни стартъп гурута и ключови фигури в сферата на иновациите. Пред публика от над 300 гости, български финалист грабна статуетка в категорията ,,Най-добро споделено пространство” – Puzl Coworking.

най-успешната startup company за 2018

През 2017 година София бе домакин на регионалното награждаване, където измежду победителите бяха 3 български компании:

  • Puzl Coworking – Най-добро споделено работно пространство;
  • LauncHUB Ventures – Инвеститор на годината,
  • Bee Smart Technologies – Най-добър стартъп в категория ,,Интернет на нещата‘‘.

В тази връзка погледни също CESAwards 2017: 13-те най-добри стартъпа в региона и как да станем като тях?

най-успешната startup company за 2017

Надпреварата за най-успешната startup company за 2019

Състезанието се провежда на няколко етапа. То стартира с приемане на кандидатури на национално ниво. До 2 август всеки заинтересован от развитието на българската стартъп екосистема може да подкрепи най-вдъхновяващите стартиращи компании, личности и организации, като ги номинира в някоя от 16-те категории. Всеки може да номинира всеки, включително себе си. Формулярът за номиниране на най-успешната startup company може да намериш ТУК.

На 26 август ще бъдат обявени финалистите във всяка от 16-те категории. Жури от успели българи предприемачи и видни представители на стартъп екосистема у нас ще оценят кои са най-добрите във всяка от категориите. Наред с това, публиката отново ще има възможността да вземе активно участие, като гласува онлайн за своя фаворит.

Последният етап е Националният финал на CESA България, който ще се проведе през месец септември в София. Освен, че ще награди компаниите и хората, събрали най-много гласове от жури и публика, събитието ще изстреля най-успешната startup company на България към регионалния финал, където ще премери сили със стартъп победители от още 9 държави на 21 ноември в Букурещ.

За CESA и отличаване на startup company

Central European Startup Awards е уникална поредица от събития в региона на Централна и Източна Европа. Стартирала през далечната 2014 година, инициативата цели да отличи най-добрите в стартъп общността в тази част на континента. Амбицията на CESA е да награди, стимулира и вдъхнови предприемачите, като в същото време обедини компании, инвеститори и всички останали участници в екосистемата. CESA e едно от седемте регионални събития, част от Global Startup Awards.

Details

Date:
02.08.2019
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader