Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Последна възможност за Early bird за Samodiva Mastermind 2019

27.06.2019

На 27 юни 2019 в Рейнбоу плаза ще се проведе напълно новият формат за България – Samodiva Mastermind. Конференцията ще събере на едно място 8 международни лектори, които ще споделят своите знания и опит и през мастърмайнд процеса  ще се формират пълноценни и стойностни взаимоотношения между всички участници. На събитието ще има и 40 мастърмайнд фасилитатори, всеки от които с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и бизнеса. Международните лектори ще изнесат речи, свързани с ключовите сфери в живота на човек, с цел всеки от участниците да открие героя в себе си. Те ще демонстрират чрез опита си как да се израснем на личностно и бизнес ниво, следвайки методологията (Framework) LIVING like a HERO:

  •     Приказка на героя – цел, ценности, убеждения (Hero’s tale) – духовност;
  •     Смелост и кураж на героя (Bravery and Courage) – психика;
  •     Сила на героя (Hero’s Strength and Stamina) – физическа сила и издръжливост;
  •     Съкровище на героя (Hero’s Craft & Treasure) – професионален живот;
  •     Лигата на героите (League of Heroes) – социално обкръжение;
  •      Триумф на героя (Hero’s Triumph) – намиране  на баланс.

„Мастърмайндингът е колективно споделяне в малки групи с един водещ фасилитатор. Всеки участник ще има възможността да сподели лично или професионално предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери, които са застъпени във формата.” – това разказа Андрей Илиев в интервю за Bloomberg Tv.

Международните лектори поканени на конференцията са водещи професионалисти в различни сфери. Д-р Джеймс Уилямс , Натали Търнър, М. Уолъс Грийн, Рада Пател са само част от имената, които ще присъстват и ще представят на българската публика своя опит и знания.

Това, което прави Samodiva Mastermind много по – различно от другите подобни събития и  конференции е, че участниците са главните действащи лица. Идеята е, че колкото и знания и опит да има човек, трябва да има и правилните хора в обкръжението си. Samodiva Mastermind ще е мястото, където можете да се отворите към хората, да бъдете себе си, да споделите своите цели, мечти и предизвикателства.

Билетите са вече в продажба, а до 7 юни важат преференциалните условия!

Детайли

Дата:
27.06.2019
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader