Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Професионалното и личностното развитие те очаква в 9Academy, Сезон 10

09.10.2022

Професионалното и личностното развитие те очаква в 9Academy Сезон 10

Нови възможности за професионално и личностно развитие очакват бъдещите участници в Сезон 10 на 9Academy. Една от първите бизнес академии у нас отново предлага шанс на всички хора, търсещи развитие и контакти в кариерен план. До 9 октомври всеки от всяка точка на света може да кандидатства за участие в дигиталния формат на Академията, който се утвърди като успешен и ефективен в изминалите 3 издания на програмата. В рамките на три месеца и половина участниците ще имат достъп до обучения и курирано съдържание в девет бизнес модула. Освен това те ще имат възможността да получат знания, опит и насоки от едни от най-добрите предприемачи и специалисти в сферата си в България. Neftelimov.com е медиен партньор на Академията.

В центъра на обученията и в този сезон е поставен участникът, като всички обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите и целите му, както и с тези на останалата група. Десетки обучения, разнообразие от курирано съдържание и практически казуси са част от програмата на Сезон 10. В него участниците получават нови знания и умения в 9 различни модула:

  1. Предприемачество,
  2. Маркетинг и реклама,
  3. PR,
  4. Продажби,
  5. Право,
  6. Финанси и счетоводство,
  7. HR и управление,
  8. Технологии и дигитални инструменти за бизнеса,
  9. Социална ангажираност и устойчивост.

Обучителите и менторите са едни от най-успешните предприемачи, но и представители на създадени в България организации, пример за устойчиво развитие и доказателство, че няма невъзможни неща. Към тях обаче виждаме и успешни мениджъри, лидери и утвърдени експерти в сферата си на развитие както у нас, така и в големи международни компании.

Нова възможност за бъдещите участници в 9Academy е достъпът до 9Academy Membership – новата платформа за развитие на общността. В тази платформа участниците ще получат достъп до допълнително курирано съдържание, професионални възможности и контакти, нетуъркинг събития и още други фукционалности, надграждащи развитието им.

През изминалите девет успешни сезона 9Academy доказва ефективността си спрямо професионалното и предприемаческото развитие на своите участници и върху бизнес екосистемата в България. Част от вече наброяващите над 400 членове на Алумни клуба на 9Academy споделят за участието си следното:

Ако си готов и искаш промяна, средата на Академията е силен катализатор.

9Academy е началото на много бъдещи бизнес партньорства, приятелства и инициативи. Неразделна част от програмата са и специалните събития за участниците, организирани за тях, както и ресурсите, до които имат достъп, за да подпомогнат бъдещото им развитие.

В сезон 10 на 9Academy ще раздаде 2 стипендии, покриващи 80 % от таксата за участие и 3 стипендии, покриващи 50% от таксата за участие. Таксата за участие в Академията е 600 лева при еднократно заплащане и 350 на вноска при разсрочено плащане от две вноски. В тях влиза достъп до десетки онлайн и офлайн обучения, комуникация с експерти с практически опит във всеки обучителен модул, възможност за прилагане на практика на придобитите знания в реални бизнес казуси и обратна връзка, както и запознанство с нови партньори и съмишленици както чрез самия сезон, така и благодарение на 9Academy Membership.

Крайната дата за подаване на заявления е 9 октомври. Всеки желаещ може да подаде своята кандидатура на https://9academy.com/kandidatstvane/

Details

Date:
09.10.2022
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader