Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Как да продаваме успешно в Amazon? Събитие на 7 октомври в София

07.10.2022

Как да продаваме успешно в Amazon Събитие на 7 октомври в София

Това първо подобно събитие, посветено на Amazon, е организирано от eCommerce Academy, ще се проведе на 7 октомври в София, а местата за него са само 36 броя. Neftelimov.com е медиен партньор.

В рамките на един ден, професионалисти от Румъния, Дания и Обединеното кралство и България, с доказан опит в целия свят, ще запознаят българската аудитория с някой от най-добрите практики по отношение на продажбите в Amazon. Събитието ще е придружено и от вечерен коктейл, на който всички участници ще могат да разменят контакти и опит.

Събитието ще даде възможност и на участниците в него да се включат, в специално организирани “Дискусионни панели”, където темите ще са поставени от тях и всеки ще може да даде своята гледна точка за решаването на даден казус и ще може да постави директни въпроси, както към гостите от чужбина, така и към другите участници от България.

Презентациите, които са включени в програмата се фокусират върху правилното стартиране на продукти и тестовете, които всеки търговец трябва да направи:

  • за да си осигури успех;
  • използването на микро инфлуенсъри за генерирането на трафик към продуктите, които търговеца продава;
  • стратегии за реклама и растеж в платформата;
  • директна работа с Amazon, като едрови доставчик и други.

Лектори в конференцията ще бъдат водещи експерти

  • Рафаел Берти – предприемач и основател на дигитална агенция, посветена на обслужването на продавачи в Amazon;
  • Марсел Маркулеску – собственик на дигитална агенция IntelliRANK, с повече от 15 години опит в IT сферата;
  • Лариса Хербай – маркетинг специалист и съдружник в IntelliRANK;
  • Бруно Ферейра – специалист в сферата на B2B продажбите в Amazon с повече от 6 години опит в управлението на акаунти.

Организатор на конференцията е eCommerce Academy – Академия за електронна търговия, доказала се през годините като надежден източник на полезна информация за онлайн продажби, инициатор на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги.

Не пропускай да се регистрираш и да си там на 7 октомври 2022. Цялата информация за конференцията може да откриеш на https://amzdays.com/

Интервю с организатора на събитието, Никола Илчев

Никола, защо реши да организираш събитие, свързано с продажбите в Amazon?

В България не се правят събития на тема Amazon, а в същото време има доста голям интерес към платформата. Това можем да видим в многобройните Facebook групи, в които хората обсъждат различни теми, свързани с тази платформа. Ние в eCommerce Academy сме правили различни формати като ,,From Zero to a Million on Amazon‘‘ и ,,Продавай успешно в Amazon‘‘ в периода 2017-2019 година, които се радваха на много добра посещаемост, но освен нас никой друг не обръща сериозно внимание на темата. Тя е изключително гореща и днес, а платформата дава много възможности, особено в Европа, където аз българските търговци е доста по-лесно да продават.

С какво това събитие е по-различно и интересно?

Опитахме се да го организираме по различен начин от стандартните събития. Обстановката ще е много по-различна от стандартните зали, а също така форматът предполага много дискусии. Първата половина на събитието е лекционна, а във втората, съдържанието ще бъде създадено от самите посетители, които ще коментират казусите си и заедно ще търсят решения и идеи за тях. Разбира се, че лекторите ще им помагат, но една от целите е да се създаде общност от търговци, които си помагат и заедно подобряват знанията и уменията си.

Как подбра лекторите за това събитие?

На база темите, които искахме да включим в събитието, подбрахме хора, които могат да дадат висока стойност на нашите гости. Рафаел Берти има огромен опит с компании, които продават в Amazon. Той е основател на дигитална агенция, посветена на обслужването на продавачи в Amazon. Марсел Маркулеску и Лариса Хербай са в бранша от много години, като те също са собственици на агенция за услуги към Amazon търговци – IntelliRANK. Бруно Ферейра е работил директно за Amazon, повече от 6 години, като той се е занимавал най-вече с управлението на акаунти и B2B продажби. Иво Димитров, който се присъедини към лекторския състав на малко по-късен етап, представлява компания, която помага на Amazon търговци да структурират бизнеса си така, че да могат да го продадат, когато го развият.

За кого е най-подходящо това събитие?

Търговци, производители и вносители. Хора, които имат стока и капацитет да обслужват различни канали за продажба. Amazon със сигурност не е лесен канал, затова съветът ми е в събитието да се включат предимно хора, които имат възможност да създадат екип и правилно да управляват подобни продажби.

Не пропускай да се регистрираш и да си там на 7 октомври 2022. Цялата информация за конференцията може да откриеш на https://amzdays.com/

Детайли

Дата:
07.10.2022
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader