Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Innovation Explorer 2022: Мисли нататък!

24.02.2022

Innovation Explorer 2022 Мисли нататък

На 24 февруари 2022 г. в София Ивент Център ще се проведе международният форум за иновации в Югоизточна Европа Innovation Explorer. 8-мото поред издание се организира от агенцията за иновации Innovation Starter в партньорство с Капитал. Neftelimov.com е официален медиен партньор на събитието.

Форумът за иновации взима повод от дългосрочното икономическо визионерство и есето на Джон М. Кейнс „Икономически възможности за нашите правнуци“. Темата е „Think Further“ и насочва вниманието към последиците и резултатите, които едно общество завещава на бъдещите си поколения.

Сред международните гости, впечатляващи с биографиите, опита и сценичните си умения, които ще имате възможността да чуеш през 2022 г., са:

  • Хана Фрай е професор по Математика в Лондонски университетски колеж (University College London), Англия. Тя е също автор, преподавател, радио и телевизионен водещ, лектор;
  • Давид Пасиг е съосновател на Американска футуристична консултантска агенция. Той е футурист, преподавател, консултант и автор на бестселъри, специализиран в технологично, социално и геополитическо бъдеще на света;
  • Сандра Роменска преподава в университета “Сейнт Андрюс” (University of St. Andrews), Шотландия и е гост лектор по иновации в Американски университет в България;
  • Томас Мец е Изпълнителен директор на инженерния център на Bosch в София и др.

Модератори ще бъдат отново известни български журналисти с доказан медиен опит, сред които Венелин Петков, Миролюба Бенатова, Ирина Недева и др.

До края на януари 2022 г. може да закупиш своя билет с цена за ранна регистрация тук.

Повече информация може да намериш на сайта на събитието www.innovationexplorer.bg

Details

Date:
24.02.2022
Event Category:

Venue

Sofia Event Center
бул. Черни връх 100, 1407 Sofia, Bulgaria
София, София 1407
View Venue Website

Organizer

Innovation Starter
Email
office@innovationstarterbox.bg
View Organizer Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader