Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Jamba с Академия за предприемачество на жени с предизвикателства

10.04.2022

Jamba с Академия за предприемачество на жени с предизвикателства

В началото на месеца на жените, организацията, която обучава и подпомага хората с различни възможности да се включат в пазара на труда, JAMBA поставя началото и на нова програма за обучение на предприемачески умения сред групата дами с различни възможности и майки на дечица в неравностойно положение. Целта на Академията е да помогне на дами с умения и идеи да повярват в себе си и да извървят пътя от идеята до създаването на визия и бранд.

До 25 март можете да се запишеш в безплатната “FEMtrepreneurship” – Академия за предприемачество на жени с предизвикателства.

От JAMBA са водени от целта да отключат потенциала на хората с увреждания чрез изграждане на умения чрез приобщаващи програми за обучение, които ще донесат достъп до обогатени възможности за кариера. По този начин проектират и JAMBA Академия “FEMtrepreneurship”.

JAMBA “FEMtrepreneurship” стартира на 14 април и е 6-месечна безплатна предприемаческа достъпна програма, чиято мисия е да предостави на 20 жени с увреждания и/или майки на деца с увреждания знанията, възможностите и наставничеството, необходими за реализиране на бизнес идея.

Посещавайки Академията онлайн в Zoom или на място в София в адаптирания JAMBA – Хъб на възможностите, участниците ще могат да се учат от успешни иноватори, признати експерти или обучители, които вече имат опит в различни области.

Модулите в Академията за предприемачество на жени с предизвикателства:

  1. Лидерство и предприемачество,
  2. Генериране на идеи,
  3. Бизнес моделиране,
  4. Маркетинг и реклама, продажби,
  5. Финанси,
  6. Презентиране.

Внимателно разработените адаптирани семинари, съдържание и контакти ще ви разкрият методологията зад валидирането на пазара, бизнес моделирането, набирането на средства и много други. Ще ви подготвят за създаване на собствен бизнес, ще ви срещнат с успешни предприемачи с различни възможности и техните истории и още много изненади.

Организаторите на този етап разкриват само двама от менторите:

  • Янка Трачук, която заедно с мъжа си Денис са глухо семейство, но това не ги спира преди година да създадат фирма за мебели по поръчка ALAN. Повече за нея във видеото:

Може да се запишеш за Академията до 10 април на: https://jamba.bg/fem

Академията се осъществява благодарение на финансовата подкрепа на Фондация Обществен борд на TELUS International Bulgaria.

Детайли

Дата:
10.04.2022
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader