Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

„Щастливи деца“: Първият дигитален фестивал за интегративно детско здраве

27.11.2021 - 28.11.2021

детско здраве

На 27 и 28 ноември 2021 г. ще се проведе първия по рода си дигитален фестивал. Той е посветен на интегративното детско здраве. Събитието се организира от Фондация „За по-здрави деца“. Neftelimov.com е официален медиен партньор на събитието.

Проект „Академия за детско здраве“

Фестивалът се организира в рамките на проект „Академия за детско здраве, насочен към:

  • Повишаване на здравната култура на родителите, семейството, подрастващите и обществото. Повишаване знанията и улесняване достъпа до информация по проблемите, свързани със зачеването, бременността и раждането, здравословното хранене и начин на живот, отглеждането и грижите за децата, с оглед пълноценното им и хармонично физическо и психическо развитие;
  • Подобряване на качеството и осигуряване на по-лесен достъп до съвременна и разнообразна здравна помощ, терапии и консултации на семейства и деца;
  • Подпомагане на семейства и деца в затруднено материално положение във връзка с получаване на достъп до терапии и медицински грижи.

Всекидневно сме принудени да взимаме хиляди решения, от които зависи не само нашето благополучие, но и това на нашите деца. Като родители ние търсим решения на ежедневните препятствия. Стремим се да се образоваме постоянно, за да имаме високо ниво на информираност. Всичко това с едничката цел. Да сме достатъчно адаптивни и информирани, за да сме най-добрата си версия за нашите деца.

Лектори на събитието

В рамките на Фестивала ще се включат 30+ гост-лектори: лекари, терапевти, педагози, психолози, организации и центрове, всички обединени от общите усилия в помощ на днешното родителство. Родители и специалисти ще се съберат заедно на едно място. В рамките на два поредни дни ще преоткрият детското интегративно здраве по един нов, иновативен, различен, интересен, забавен и най-вече полезен начин.

Те ще се постараят да помогнат на всички хора, предприели предизвикателството на родителството. Ще им предложат отговор на редица от въпросите, които тревожат сърцата им – зачеване, раждане, здравословна култура, възпитание, ментално здраве.

Всички събрани средства по време на Фестивала „Щастливи деца“ ще бъдат използвани за реализиране на проекта „АКАДЕМИЯ ЗА ДЕТСКО ЗДРАВЕ“. Той е електронна обучителна платформа, чрез която родители получават достъп до обучения, терапии и специалисти, съобразно техните нужди.

Може да закупиш своя билет и да научиш повече за събитието тук.

Детайли

Начало:
27.11.2021
Край:
28.11.2021
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader