Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Както никога досега, eCommerce Academy Conference 2020 ще бъде в София

29.10.2020

Както никога досега eCommerce Academy Conference 2020 ще бъде в София

2020 година е както никоя друга досега, затова организаторите на eCommerce Academy Conference 2020 решиха да направят петото издание на конференцията както никое друго преди. По традиция събитието се провежда в град Русе, но този път то ще смени своята локация, с град София.

eCommerce Academy Conference 2020 ще се проведе в Интер Експо Център на 29 октомври от 9:00 до 18:00 часа.

Тя ще може да се гледа на живо или онлайн в Streaming платформата на URBO. Мащабният замисъл на организаторите е да представят един иновативен и интересен формат чрез сблъсъци на различни тези и мнения. Neftelimov.com е медиен партньор на събитието.

Мероприятието е подходящо за хора, които се интересуват от електронна търговия и развиват бизнес в тази сфера. Конференцията ще бъде изключително полезна за всички, които искат да стартират онлайн търговия или да подобрят своето дигитално представяне, да научат повече за бъдещите тенденции и успешни практики и да чуят разнообразни гледни точки на специалисти с дългогодишен опит в областта.

Основен инициатор на eCommerce Academy Conference 2020 е Никола Илчев.

По негова идея са и нововъведенията в тазгодишната конференция. Той се е постарал да предложи съдържание, което досега не е представяно по подобен начин. Известни лектори-практици, собственици или представители на Интернет магазини ще вземат участие в събитието. Част от интересните теми, които ще се разглеждат, са:

Ще има и различни сблъсъци, свързани с важни области като:

сблъсък за Локални VS. международни канали за реклама на eCommerce Academy Conference 2020 сблъсък за Собствен магазин VS. маркетплейс платформа на eCommerce Academy Conference 2020

Участници в eCommerce Academy Conference 2020 ще бъдат:

 • Кирил Динов – развитие на продажбите VTEX,
 • Димитър Димитров – Stenik,
 • Валентин Кунторов – eMAG Marketplace България,
 • Христо Араклиев – Hyperzon.io,
 • Александър Варов – NetInfo,
 • Лазар Малаков – HTTPool,
 • Христо Радичев: Директният маркетинг замира ли или се възражда?
 • Светлозар Димитров – Balkan eCommerce,
 • Филип Мутафис – PaySera България,
 • Димитър Ялъмов – Efrea.com,
 • Милена Рамчева – Metrica,
 • Радослав Крумов – Speedy,
 • Никола Илчев – главен основател на eCommerce Academy.

Конференцията ще бъде проведена съобразно всички мерки и предписания за безопасност от СЗО. Цялостната организация и протичане на събитието са съобразени с препоръките на правителството, здравните институции и медицинските експерти в България и поради тази причина местата са ограничени.

Проектът eCommerce Academy Conference е на Академия за електронна търговия и обучения в сферата на дигиталните умения и компетенции – eCommerce Academy. Организацията съществува от 2016 година, като нейната цел е да създаде и обедини общност от хора, имащи интерес и желание да се развиват като онлайн търговци. Отделните събития – конференции, семинари, работни групи и срещи с бранша, организирани от Академията, са посетени от над 4000 души и са били подкрепени от много партньори от страната и чужбина.

Петото издание на конференцията няма да бъде просто събитие, а цяла шоу програма с полезно съдържание и нестандартен формат. Детайлна информация за събитието и билети може да откриеш на: ecommercebg.com

Детайли

Дата:
29.10.2020
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader