Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Стани 1 от 50 предприемачи в бизнес академията 9Academy 2020

11.10.2020

Стани 1 от 50 предприемачи в бизнес академията 9Academy 2020

9Academy е бизнес академия, която среща предприемчиви хора, които искат да надграждат своите знания и умения, с предприемачи и експерти в различни сфери с богат опит. Първият сезон на 9Academy стартира през януари 2014 г.

 След 6 успешни сезона основна цел на 9Academy продължава да бъде подпомагането на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

През 2020 г. стартира 9Academy 2.0

Още по-богата програма, интензивна, но и изключително гъвкава. 9Academy 2.0 е хибридна програма от онлайн и офлайн обучения и събития. Дава възможност на участниците да преминат през обученията в удобно за тях време и със своето собствено темпо. Включва лекции, практически задачи, индивидуална обратна връзка, работа в екипи.

Освен обучителна програма 9Academy винаги е била и общност, в която настоящи участници и алумни, заедно с лектори, партньори и екип си взаимодействат, помагат, споделят ценни ресурси и контакти. Общност от предприемчиви, активни, отговорни, променящи към по-добро себе си и средата си хора.

Новата дигитална платформа 9Academy 2.0 ще даде много нови възможности за колаборация, ще улесни и развие комуникацията и възможностите за съвместна работа вътре в общността. Тя позволява и на участници от цялата страна да се включат, а не само живеещите в София.

Целите на 9Academy са:

 • да представи и обясни как функционира една бизнес организация и каква е основната функция на всеки един отдел в нея;
 • да даде базови знания и умения в области като предприемачество, маркетинг, продажби, финанси, счетоводство, HR, право, граждански сектор, дигитални технологии, които да спомогнат за успешна кариерна реализация и развитие;
 • да даде знания и основни умения в различни бизнес направления как се стартира бизнес проект, как се развива и управлява.

Програмата на 9Academy 2.0 е разделена на следните модули:

 • Предприемачество
 • Маркетинг, реклама и ПР
 • Продажби
 • Право
 • Финанси и счетоводство
 • Човешки капитал
 • Технологии и дигитални инструменти за бизнеса
 • Управление
 • Социална ангажираност и устойчивост
 • Личностно развитие

Част от специалните събития към програмата включат Панаир на идеите, Доброволческа инициатива, Представяне на работата по реални бизнес казуси.

Процесът по подбор протича в два етапа: първи етап – на база апликационна форма и втори етап – интервюта с одобрените кандидатури (онлайн и на живо).

Профил на участниците

Сред участниците в 9Academy в предишните сезони има предприемачи, IT специалисти, артисти, режисьори, фотографи, спортисти, маркетинг и HR специалисти, графични дизайнери, търговци, организатори на събития, фармацевти, хора на науката, финансисти, счетоводители, юристи, архитекти, интериорни дизайнери, учители и представители на още много професии. Сред интересите им са зелената икономика, иновации, нови технологии, устойчивост, социална отговорност и др.

Това, което ги обединява е предприемчивостта им и желанието им да се развиват. Участниците в 9Academy са проактивни, любопитни, смели. Имат цели и работят целенасочено и упорито, за да ги постигнат. Искат да са част от общност, в която можеш да намериш партньори, съмишленици и не на последно място приятели. Освен да взимат от общността, те са готови и да дават много от себе си за общността.

Допълнителна информация и подробности за начина на кандидатстване до 11 октомври: https://9academy.com/kandidatstvane/

Details

Date:
11.10.2020
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader