Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Стартира кандидатстването за предприемаческата програма ABLE Activator

15 януари

Стартира записването за предприемаческа програма ABLE Activator

Предприемаческата програма на Асоциацията на българските лидери и предприемачи – ABLE Activator отвори приема на кандидати за четвъртото си издание, което ще започне края на февруари месец 2022 година. Neftelimov.com е медиен партньор.

Програмата ABLE Activator цели да развие предприемаческите и лидерските умения на 30 активни млади хора (студенти и професионалисти до 35-годишна възраст), като им даде пряк достъп до ресурси в предприемаческата екосистема и практическо знание за развиването на свой бизнес.

вдигане на ръце за въпроси по време на лекция на ABLE Activator

Форматът на обучението е базиран изцяло на метода на ученето чрез преживяване с много практически задачи и симулации. В рамките на 6 дълги уикенда (от петък вечер до неделя) участниците ще разгледат подробно ключовите аспекти на предприемачеството и иновациите в глобален контекст и ще имат възможността да черпят опит от лидери и предприемачи от различни сфери на бизнес както от България, така и от чужбина.

Участници могат да бъдат студенти от втора година на обучение във ВУЗ, магистри, докторанти и млади професионалисти до 35-годишна възраст. Задължително условие е да владеят английски език и да имат възможност да посещават всички модули от програмата. Необходимо е също кандидатите да имат силна мотивация да се развиват като лидери и предприемачи, както и да допринасят за положителната промяна на средата в България.

Четвъртото издание на интензивния курс по предприемачество и лидерство ABLE Activator стартира на 25 февруари продължава до 17 април, като желаещите могат да кандидатстват до 15 януари 2022 година на https://activator.bg

жена лектор на ABLE Activator

Какво ще получат участниците в програмата ABLE Activator?

  1. Споделяне на опит от първа ръка от основатели на стартиращи компании в България, лидери в различни сфери на бизнеса, чуждестранни гости и международно признати лектори.
  2. Практически знания, които да ги водят по пътя на осъществяване на една идея – от нейното създаване до представянето на пазара на работещ социален проект или бизнес.
  3. Подробно разбиране на ключовите аспекти на предприемачеството и иновациите в глобален контекст.
  4. Безопасна среда, където ще могат да развият креативност и критично мислене, да практикуват комуникационни и презентационни умения, както и работа в екип, да чуват обратна връзка и да подобряват представянето си пред инвеститори.
  5. След успешно завършване на програмата, всеки от участниците ще получи възможност да се включи в Асоциацията на българските лидери и предприемачи.

Детайли

Дата:
15 януари
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader
2-ро място на публиката
Медиен сайт на 2021