Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Стартира кандидатстването за предприемаческата програма ABLE Activator

август 16

Стартира кандидатстването за предприемаческата програма ABLE Activator

Предприемаческата програма на Асоциацията на българските лидери и предприемачи – ABLE Activator отвори приема на кандидати за третото си издание, което ще започне през октомври 2020 г. Neftelimov.com е медиен партньор.

Програмата ABLE Activator цели да развие предприемаческите и лидерските умения на 30 активни млади хора (студенти и професионалисти до 35-годишна възраст), като им даде пряк достъп до ресурси в предприемаческата екосистема и практическо знание за развиването на свой бизнес.

Форматът на обучението е базиран изцяло на метода на ученето чрез преживяване с много практически задачи и симулации. В рамките на 6 дълги уикенда участниците ще разгледат подробно ключовите аспекти на предприемачеството и иновациите в глобален контекст и ще имат възможността да черпят опит от лидери и предприемачи от различни сфери на бизнеса както от България, така и от чужбина.

Участници могат да бъдат студенти от втора година на обучение във ВУЗ, магистри, докторанти и млади професионалисти до 35-годишна възраст. Задължително условие е да владеят английски език и да имат възможност да посещават всички модули от програмата. Необходимо е също кандидатите да имат силна мотивация да се развиват като лидери и предприемачи, както и да допринасят за положителната промяна на средата в България.

Срокът за кандидатстване е 16 август и става чрез попълване на апликационна форма на сайта на програмата www.activator.bg

Детайли

Дата:
август 16
Категория за Събитие:
 
Пиши ми.  
Искаш нещо да кажеш?
+

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

0 +
Членове
0 +
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!