Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

БлагоДАРИтелен гала концерт

30.11.2023 @ 18:30 - 22:00

благодарителен гала концерт

Фондация „За по-здрави деца“, с медийната подкепа на Neftelimov.com, организира БлагоДАРИтелен гала концерт. Фондацията събира приятели, благодатели и партньори, за да споделят заедно своята благодарност към доброто през изминаващата 2023 г. Звездите на българската музикална сцена Весела Бонева, Дивна и Борис Христов заедно с деца изпълнители от София, Пловдив, Самоков и Велико Търново ще „стоплят“ сърцата на гостите с празничните си изпълнения, а ученици от 68 СУ „Акад. Никола Обрешков“, София, ще предложат ръчно правени сувенири, играчки и предмети, които да направят дома и офиса още по-красиви за Коледа. 

За Фондацията

Фондацията е основана през 2019 г. в обществена полза с основна цел – повишаване информираността на обществото относно интегративния подход към детското здраве и подкрепа на деца с необходимост от холистични терапии и деца с потенциал. Подкрепя индивидуални каузи и поддържа онлайн проекта „Академия за детско здраве“. Той представлява електронна платформа за настоящи и бъдещи родители, които се стремят към цялостен подход към детското здраве чрез достъп до специалисти и методи. Фондацията има утвърден висок авторитет в НПО сектора, работи с редовни корпоративни и частни дарители. Член на Национална мрежа за децата.

Как да помогнем?

Събраните средства в рамките на събитието ще бъдат използвани за инициативите на фондация „За по-здрави деца“ през 2024 г. Тя подкрепя финансово и ресурсно, здравето и благополучието на българските деца чрез различни инициативи.

Събитието е с куверти с различна стойност: единичен и корпоративен от 75 лв и 300 лв, които може да закупите онлайн, както следва: индивидуален и корпоративен . Корпоративният куверт е за до 5 гости.

Ако не можете да се присъствате на концерта, но имате желание да подкрепите фондацията, имате възможност да направите дарение онлайн
или чрез банков превод:

IBAN:BG22RZBB91551011971479
BIC:RZBBBGSF
Банка:ОББ
Получател:Фондация „За по-здрави деца”
Основание: Дарение

Детайли

Дата:
30.11.2023
Час:
18:30 - 22:00
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://fhkidsf.eu/blagodaritelen-koncert/

Място

PM Club
ул. Позитано
София, 1000 България
+ Google Map

Организатор

Фондация „За по-щастливи деца“
View Организатор Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader