Разни . 1 минутa

6 страхотни момента от Coworking Bansko

6 страхотни момента от Coworking Bansko

В следната статия за Neftelimov.com ще ти разкажа за няколко приятни момента, които имах в Coworking Bansko.

#1 Минералните извори до село Баня в гората, близо до Coworking Bansko.

Село Баня е на 10 минути с кола от Банско. В самото село има над 70 минерални извора с температура на водата 45°С до 70°С, които се използват в откритите плувни басейни и градската минерална баня. Минералният басейн, който ние посетихме, беше на още 10 минути с кола след селото, и след това около 5 минути пеша. Определено си заслужаваше.

Бяхме се екипирали със свещи против комари, които сякаш успяха да ни предпазят. Приятно е да стоиш в топлата вода, докато навън е тъмно. Останахме до към 10 часа вечерта. Чувал съм, че е препоръчително да стоиш в топлата вода не повече от 30 минути. Със сигурност надвишихме това време неколкократно, но беше толкова приятно, а също така близо до Коуъркинг Банско.

6 страхотни момента от Coworking Bansko

#2 Един от уикендите си направихме екскурзия до Ковачевица и Лещен, навътре в Родопите.

Уникални гледки, зеленина. Действа разтоварващо и зареждащо в същото време.

#3 Гледахме филм заедно в Coworking Bansko.

Мисля, че филмът който гледахме беше ,,Coach Carter”. Мотивираща история за младежки баскетболен отбор, който стига финала на училищното първенство благодарение на новия си треньор, който променя мисленето на играчите си. Гледането на филми винаги е по-приятно, когато е в компания. В залата за презентации в Coworking Bansko има няколко чувала за сядане, прожектор и се организират филмови вечери всяка седмица.

#4 Футбол с юношеския (или детския?!) отбор на Банско.

Това мини игрище се намира точно срещу офиса на Coworking Bansko. Всеки ден със завист гледахме как момчетата играеха футбол на изкуствения терен. Накрая се престрашихме и им предложихме да играем заедно, а те с радост ни приеха.

#5 Кристин снима видео за канала си, докато Матиас приготвя барбекюто.

Всеки петък се организира барбекю, всеки от членовете на Coworking Bansko носи по нещо и го печем заедно. След това се храним заедно и пием бира.

6 страхотни момента от Coworking Bansko

#6 Тук водя една НЕконференция на тема ,,Как да бъдем успешни фрийлансъри в Upwork‘‘.

И толкова засега… Скоро още от мен!

Виж също какво се случи една кино вечер във Велико Търново?

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Георги Тодоров

Георги Тодоров е основател на ThriveMyWay.com – уебсайт, показващ успешни стратегии за дигитален маркетинг. Георги редовно е търсен от много компании, които се стремят да разработят и подобрят своите стратегии за SEO и изграждане на връзки, за да постигнат растеж. Специализира в Off Page SEO и винаги можете да го потърсите за консултация. Когато Георги не работи, е сред природата, учи нещо ново онлайн или пътува.

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader