С Foodpanda хапването е по-лесно :)

Преди дни имах рожден ден, но беше делничен ден и нямах възможност да си направя нещо вкусничко за вече остарялото ми стомахче. Затова го оставих за уикенда.

Уикендът дойде. Днес се събуждам с мисълта, че ще си правя нещо вкусничко. Ставам, отивам до хладилника, отварям го и какво да видя? Празен със само един домашен суджук по средата… Ех, тези мои родители, оставили са ме само с един суджук. Ами сега? Казах си аз. Сега трябва да излизам, да купувам, пък да се прибирам и чак тогава да готвя. То ще се мръкне и няма да мога да си направя дневната доза учене… Тогава ненадейно в съзнанието ми се появи образ на панда. Образ на панда ли? Да, панда, която яде бамбук. Полудявам ли? Защо в съзнанието ми се появява образ на панда, която яде бамбук? Иска ми се да хрускам бамбук ли? Или…да… това е Хранителна панда. Хранителна панда ли? Ммм, Foodpanda ли? Зачудих се какво иска да ми каже вътрешното ми Аз. Отидох до лаптопа, написах в търсачката ,,Foodpanda’’ и що да видя? Излезе ми ,,Поръчка на храна за вкъщи | Бърза доставка на храна’’. Наистина ли има Хранителни панди, които да разнасят храни по домовете? Реших да пробвам, пък каквото стане, нали и без това имам един суджук…

Влязох в сайта на Хранителната панда: www.foodpanda.bg Там веднага ми намериха местоположението. Ех… тази панда дори е с GPS! Продължих, поръчах си това, което ми се ядеше, но не бамбук де. Много лесно ставало така… Попълних си името и мобилния номер, платих си с картата на нашите за наказание, където ме оставиха с празен хладилник, и си изпратих поръчката. След няма и минута получих SMS, че след 45 мин. ще ми дойде храната. Но никъде не пишеше дали точно панда ще ми я донесе. Почнах да уча и зачаках… Почти бях заспал, докато четях за изродения код на ДНК, когато точно на 45-тата минута се позвъня на звънеца. Скочих и отворих вратата. Там нямаше никаква панда, а едно добро момче. Благодарих му. Седнах и се насладих на вкусната и топла храна. После дойдох и написах тези редове.

Но да знаете, че утре пак ще си поръчам храна от там, пък дано да имам късмет и да ми дойде ПАНДАТА!

Foodpanda

Виж другия поглед върху Нюансите сиво…


Първата предприемаческа програма на село за 5 дни Zero Start

Искаш ли да…

ХВАНЕШ ГОРАТА с нас?

Neftelimov.com, съвместно с ,,Номадско ЕдинЕние”, организира първата предприемаческа програма на село за 5 дни Zero Start в края на юни, която ще обостри всичките ти сетива. Събираме се в двора на ZeLLin House (50 км от гр. София и на 3 км от гр. Ботевград), където в рамките на 5 дни ще конкретизираме реални предизвикателства, ще търсим и намираме решения, създавайки успешни бизнес проекти.

Допълваме пейзажа с:
  1. разходки в гората,
  2. рисуване с въглен,
  3. творчество с керамика и дърво,
  4. прожекции под звездите,
  5. хапвания с домашно приготвена храна от фермата и градината ,,на съседа‘‘,
  6. кулинарно предизвикателство ,,Entrepreneurs’s Kitchen‘‘,
  7. скачане с бънджи от балон,
  8. десерти с насекоми
  • И още много изненади…

Защо на село? Защото е време да излезем от матрицата ,,9-5‘‘ и защото Не Нулата в важна, а Стартът! Предизвикаме те! Осмеляваш ли се?

Кандидатствай до 10 май на: zerostart.neftelimov.com

Петър Нефтелимов

Основател на Profesionalisti.info. Застъпник на положителната журналистика в Uspelite.bg и блогър в Jamba.bg. Организатор на Run2Gether Bulgaria. Ментор в ABLE Mentor. Изучава биотехнологии в Софийския университет. Посланик на Balkans Everywhere.

Искаш нещо да кажеш?
 
Пиши ми.
 
Искаш нещо да кажеш?
+