Разни . 1 минутa

С Foodpanda хапването е по-лесно :)

вкусно, хапване

Преди дни имах рожден ден, но беше делничен ден и нямах възможност да си направя нещо вкусничко за вече остарялото ми стомахче. Затова го оставих за уикенда.

Уикендът дойде. Днес се събуждам с мисълта, че ще си правя нещо вкусничко. Ставам, отивам до хладилника, отварям го и какво да видя? Празен със само един домашен суджук по средата… Ех, тези мои родители, оставили са ме само с един суджук. Ами сега? Казах си аз. Сега трябва да излизам, да купувам, пък да се прибирам и чак тогава да готвя. То ще се мръкне и няма да мога да си направя дневната доза учене… Тогава ненадейно в съзнанието ми се появи образ на панда. Образ на панда ли? Да, панда, която яде бамбук. Полудявам ли? Защо в съзнанието ми се появява образ на панда, която яде бамбук? Иска ми се да хрускам бамбук ли? Или…да… това е Хранителна панда. Хранителна панда ли? Ммм, Foodpanda ли? Зачудих се какво иска да ми каже вътрешното ми Аз. Отидох до лаптопа, написах в търсачката ,,Foodpanda’’ и що да видя? Излезе ми ,,Поръчка на храна за вкъщи | Бърза доставка на храна’’. Наистина ли има Хранителни панди, които да разнасят храни по домовете? Реших да пробвам, пък каквото стане, нали и без това имам един суджук…

Влязох в сайта на Хранителната панда: www.foodpanda.bg Там веднага ми намериха местоположението. Ех… тази панда дори е с GPS! Продължих, поръчах си това, което ми се ядеше, но не бамбук де. Много лесно ставало така… Попълних си името и мобилния номер, платих си с картата на нашите за наказание, където ме оставиха с празен хладилник, и си изпратих поръчката. След няма и минута получих SMS, че след 45 мин. ще ми дойде храната. Но никъде не пишеше дали точно панда ще ми я донесе. Почнах да уча и зачаках… Почти бях заспал, докато четях за изродения код на ДНК, когато точно на 45-тата минута се позвъня на звънеца. Скочих и отворих вратата. Там нямаше никаква панда, а едно добро момче. Благодарих му. Седнах и се насладих на вкусната и топла храна. После дойдох и написах тези редове.

Но да знаете, че утре пак ще си поръчам храна от там, пък дано да имам късмет и да ми дойде ПАНДАТА!

Foodpanda

Виж другия поглед върху Нюансите сиво…

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader