Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Уеб срещата на върха в България 2018 (Не само за ИТ специалисти)

13.04.2018 - 14.04.2018

уеб

Сигурно вече за хиляден път съм разказвал историята за вдъхновението да създам този блог. През зимата на 2014 година бях на една Уеб конференция във Велико Търново. Там се запознах с един човек, който е вече преуспял в своята област. Когато се прибрах, потърсих този човек във Facebook. Разговаряхме дълго и той ми каза едни думи, които ще помня дълго. Думите му бяха, че всеки трябва да си намери сам начина как да се учи, дори и да не влезе в университет. Трябва да ,,дълбаем” в това, в което ни е интересно. Да създаваме неща така, че да могат и други хора да ги четат и надграждат върху тях… И така месец по-късно създадох този блог, който 3 години по-късно се обоснови в блога за практическите съвети за бизнеса.

Събитието беше от поредицата събития Bulgaria Web Summit на Богомил Шопов, които по това време се организираха и във Велико Търново. Ако искаш и ти да си вземеш доза вдъхновение, ще те очакваме на следващото.

Bulgaria Web Summit 2018 ще се състои на 13ти и 14ти април в Интер Експо Център. То ще представи над 30 Уеб професионалисти в Front-end, Back-End, UX, Design, Privacy, eHealth, WebVR, IoT и Ethereum.

Ще увеличи производителността ти: Ако присъстваш на конференцията, ще получиш пътешествие, което ще те зареди и ще ти позволи да работиш по-добре, когато се върнеш в офиса.

Ще бъде вдъхновяващо: Балансирана комбинация от участници и оратори, работещи в програмирането, дизайна, маркетинга и развитието на бизнеса. Ще намериш партньори, колеги или идеи, които да осъществяваш.

Ще те направи по-добър в работата си: Изучаването от клопките, както и успехите на доказали си бизнес лидери ще ти помогне да намериш области, в които да се подобриш.

Ще научиш повече за ИТ индустрията: Това, което научиш, ще укрепи знанието ти и ще подхрани пътя ти за успех.

Не изпускай това Уеб приключение! Заяви своя билет ТУК

Details

Start:
13.04.2018
End:
14.04.2018
Event Category:
Website:
https://bws.bg/

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader