Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Design WeekEnd 2018 – Дизайн състезанието за ученици и студенти

30.03.2018 - 01.04.2018

Design WeekEnd 2018

Нахъсани и амбициозни младежи тази година организират Design WeekEnd 2018. Едно от малкото дизайн събития в България. Очакват те лекции от дизайн професионалисти, вълнуващи трудности и кратки срокове, предизвикващи твоите ограничения.

Предстои поредното издание на дизайн-ориентираното събитие Design WeekEnd 2018, организирано от дизайнера Емил Тотев, заедно със своя екип. Събитието ще се проведе от 30 март до 1 април в гр. Пловдив. Домакин на събитието ще бъде Limacon Event Center.

Под мотото ,,Творчество. Страст. Дизайн.‘‘

Предстоящият Design WeekEnd 2018 се провежда за трета поредна година и за първи път в град Пловдив.

Екипът вярва, че ,,предизвикателствата са най-добрият път към израстването”, затова след успеха на миналогодишното пилотно състезание, организаторите са решили отново да предизвикат участниците. В допълнение на традиционните лекции и нелеката задача към участниците – да изградят бранд за малко повече от 24 часа – сега са добавени и други мини-предизвикателства през целия уикенд.

На 30 март (петък) след регистрацията и откриването на Design WeekEnd 2018, всеки от участниците има възможност да сподели малко повече за своите умения, идеи и проекти, да срещне нови приятели, а защо не и колега за бъдещ проект.

Networking елементът е от съществена важност при по-късните етапи на уикенда, както и след него.

Събота стартира с обявяването на отборите и общ панел, състоящ се от лекции предназначени за всички участници. След това участниците получават своето уникално задание като ще имат цялото време на света до вечерта в неделя, когато ще покажат вече изработения готов техен бранд.

Следобед са подготвени панели в трите категории на Design WeekEnd (Vector, Raster, Motion) като всеки панел съдържа по 2 лекции, фокусирани върху практически моменти в работата на дизайнерите.

Неделният ден е отделен единствено на работа по брандовете на отборите, а редом до тях са нашите ментори, които ги подкрепят, съветват и имат възможност за мигновена обратна връзка към участниците.

Събитието е насочено към заинтересовани млади дизайнери от 10-12 клас и студенти от цялата страна. За повече информация посети сайта: http://designweekend.co  

Предизвикай своите ограничения и бъди част от това невероятно преживяване!

 

Details

Start:
30.03.2018
End:
01.04.2018
Event Category:
Website:
http://designweekend.co

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader