Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Blockchain, Privacy, LifeOffTheGrid на една сцена в София (+ПРОМОКОД)

24.04.2018

Blockchain, Privacy, Life Off The Grid

На 24 април в София ще се проведе технологичната конференция, посветена на личната свобода в цифровото ни съвремие LibertyBits 2018. Основната ѝ цел е да поднесе обективна и достъпна информация, гледни точки и тенденции, например за Blockchain, пред публиката, а тя от своя страна да бъде в състояние да разбере и анализира представеното. За място на провеждането е избран София Тех Парк, който в последно време се утвърждава като сцена на все повече технологични събития с международно значение.

Предвиден е здравословен баланс между лекции на независими поддръжници на всяка от трите теми от една страна, а от друга – на представители на търговски компании, представящи конкретни продукти и решения в контекста на някоя от трите теми:

  1. Blockchain технологията (интересни финансови и нефинансови проекти, базирани на нея) като основата на криптовалутите и като механизъм за установяването на доверие между две взаимодействащи си непознати страни, без необходимост от потвърждението от трета.
  2. Free Software & Privacy (защитата и неприкосновеността на личната ни сфера) в дигиталната ера, в която живеем сред многобройните фирми, организации и служби, искащи да се откажем от нея или да ни я ограничат и отнемат.
  3. Живот off-the-grid („извън мрежата“) или какви са днешните възможности за използване на алтернативни енергийни източници за лични или бизнес цели и какви са шансовете да се откъснем от зависимостите към актуалните си доставчици на енергия (топлинна, електрическа, ВиК-та и т.н.) и да ги заменим с алтернативни решения и системи без (големи) компромиси в качество и комфорт.

Подобна конференция за Blockchain, Privacy и LifeOffTheGrid ще се проведе за първи път у нас.

Една от целите на организаторите е да прославим страната си като център за подобни форуми на Балканите. Стремежът е да се постави началото на ежегодна конференция, която е едновременно изключително информативна и запомняща се за гостите си, както и полезна и икономически ефективна за участниците и спонсорите си.

Лекторите представляват добре подбран микс от уважавани експерти в набиращи скорост и вече утвърждаващи се български Blockchain и LifeOffTheGrid компании, както и известни имена на международни активисти и защитници на свободата на словото, човешките права и личната неприкосновеност от правителствения, институционален и корпоративен шпионаж.

Блогът Neftelimov.com е официален медиен партньор на конференцията. Поради тази причина ти като читател получаваш промокод ,,NFTLMV‘‘, валиден до 15.04.2018г., с който спестяваш 25% от актуалната цена на билетите – Заслужава си!

Повече информация и билети в сайта на събитието.

Детайли

Дата:
24.04.2018
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://libertybits.org/

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader