Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Щастливи деца: Трето издание на дигитален фестивал за детско здраве

03.06.2023 - 04.06.2023

фестивал щастливи деца

Neftelimov.com е за поредна година медиен партньор на първия по рода си дигитален Фестивал „Щастливи деца“. Събитието ще се проведе изцяло онлайн на 3 и 4 юни 2023г и е посветено на различните подходи за цялостното детско здраве. Организатор на фестивала е Фондация „За по-здрави деца“.

Какво е Фестивал „Щастливи деца“?

Ежедневните препятствия по пътя, наречен Родителство, ни карат да учим постоянно. И всичко това е с едничката цел – да бъдем примерът, от който нашите деца имат нужда. Онлайн фестивал „Щастливи деца“ си поставя за цел да извади наяве най-добрата версия на всеки родител. Натрупаните през годините ценни знания и опит от участниците ще бъдат поднесени чрез авторски и работещи стратегии, които целят ефективно изграждане на емоционално и физическо здраве при децата.

А ето и най-ключовите предимства на Фестивала:

  • На едно място са събрани важните теми, от които родителите най-често се интересуват.
  • Лекциите са водени от 40+ професионалисти с опит.
  • Възможност за въпроси към тях, разглеждане на реални казуси и достигане до практически решения.
  • Фестивалът се провежда онлайн и не е нужно да излизате от уюта на дома, а и може да бъде гледан от всяка точка на света.
  • Ще има и стаи за споделяне, в които ще можете да обсъждате предизвикателствата, пред които сте изправени като родители.

Формат на Фестивала

Събитието ще се излъчва онлайн на живо. Ще можеш да избираш в кой панел да се включиш, както и да задаваш своите въпроси на лекторите. С един билет получаваш достъп за всички дискусии и панели, както и неограничен достъп до записите на всички лекции от Фестивала.

Лектори на събитието

Над 30 лектора – лекари, специалисти и терапевти от областта на холистичната медицина, работилници, различни тематични панели и стаи за споделяне ще очакват родителите, за да им предоставят различна гледна точка за физическото, психичното и духовното здраве на децата.

Д-р Райна Жейнова – хомеопат, д-р Валери Шакола – иглотерапия и китайска медицина, Цветелина Тодорова – финансово планиране, Мирослава Георгиева – психолог и тета практик, Геновева Ненова – калиграф, Кристин Калоянова – рехабилитатор, Здравка Гъркова – арома терапевт, са само част от имената на лекторите, с които ще се срещнат родителите, за които осъзнатото и пълноценно отглеждане на децата е важен приоритет.

За да участваш в томболата с големи отстъпки на награди завърти Колелото на късмета.

Details

Start:
03.06.2023
End:
04.06.2023
Event Category:

Organizer

Фондация „За по-щастливи деца“
View Organizer Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader