Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

София става столица на Балканската електронна търговия на 4-5 април

04.04.2023 - 05.04.2023

София става столица на Балканската електронна търговия на 4-5 април

Електронната търговия между балканските държави ще се улесни в рамките на 2 дни, когато представители на Румъния, Гърция, България, Сърбия, Северна Македония, Хърватска, Черна Гора и други ще сe включат на 4-5 април в София с презентации в конференцията и експо зоната на Balkan eCommerce Summit 2023. Ще очертаят основните начини и предизвикателства за стъпване на техните пазари, както и ще дадат ориентир за какво да внимават новите екомерс играчи там. Neftelimov.com е медиен партньор на събитието.

Най-ценното на този първи по рода си балкански форум според организатора Никола Илчев от eCommerce Academy е, че ще даде възможност на представители на всички тези пазари да се срещнат на едно място и обменят ценен опит и идеи, както и да намерят начини за още по-добра търговия между тях. Обединен, балканският полуостров е един не малък пазар, който е апетитен за всеки електронен търговец и на това събитие може да се намери както много полезна и вдъхновяваща информация, така и много нови контакти с потенциални партньори, доставчици на услуги и други, с които се общува на живо лице в лице.

Организаторите обещават всеки посетител да вземе максимума от двата дни с презентации на международни лектори, експо зоната и нетуъркинг партито след края на първия ден. Темите, които разкриват към този момент, са:

  • “Как глобалните маркетплейси могат да помогнат на Балканските бизнеси да се развиват“ с лектор Даниел Биран от eBay.
  • “Бъдещето на пазаруването е Live” с Михах Манеску от платформата за live shopping Streams.Live.
  • “Как да продаваме успешно на Хърватския пазар”, по която ще говори Марсел Мейсан от eCommerce Hrvatska.
  • “Възможности на румънския пазар” от Kорнел Морков, част от FAN Courier.
  • “Успешна трансгранична логистика и достигане на клиенти в цяла Европа” с участието на Светлозар Димитров от euShipments.

Balkan eCommerce Summit 2023

Организаторите обещават поетапно да разкриват още лектори и теми, но ако за теб и за твоя бизнес е важно да разбереш повече за вътрешна и трансгранична логистика, съвременни технологични решения за по-добър eCommerce бизнес, дистрибуция на стоки в цяла Европа, маркетинг, платежни инструменти, то Balkan eCommerce Summit е събитието, което да посетиш през 2023 г.

Освен обща информация за електронна търговия, по време на балканското събитие ще станеш участник и в дискусионни панели с лектори модератори по теми като Cross-border logistics, Cross-border marketing, New technologies и други, както и ще видиш презентации на живо за отделните пазари от балканския полуостров, изнесени от месни специалисти и разпознаваеми лидери там.

Официалният език на Balkan eCommerce Summit 2023 е английският, а билетите вече са в продажба на https://balkan.ecommercebg.com/, където ще се запознаеш детайлно с програмата, партньорите, лекторите и какво да очакваш.

Details

Start:
04.04.2023
End:
05.04.2023
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader