Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Щастливи деца“: Второ издание на дигиталния фестивал за детско здраве

11.06.2022 - 12.06.2022

фестивал щастливи деца

С медийното партньорство на Neftelimov.com, на 11 и 12 юни 2022 г. ще се проведе второто издание на първия по рода си дигитален фестивал. Той е посветен на цялостното детско здраве. Събитието се организира от Фондация „За по-здрави деца“.

Какво е Фестивал „Щастливи деца“?

Като родители ние търсим решения за ежедневните препятствия, стремим се да се образоваме постоянно, за да имаме високо ниво на информираност. Всичко това с едничката цел да сме достатъчно адаптивни и информирани, за да сме най-добрата си версия за нашите деца.

Темите, включени в програмата на събитието, са обединени в следните модули:

  • Психология на детето и родителя.
  • Превенция и грижа за тялото.
  • Методи и алтернативи в помощ на нас и на нашите деца.

Формат на Фестивала

Събитието ще се излъчва онлайн на живо. Ще можеш да избираш в кой панел да се включиш, както и да задаваш своите въпроси на лекторите.

  • Уъркшопи – 5 работилници, водени от топ експерти, с фокус над конкретни казуси, дискусия и практически решения.
  • Експертни панели – над 20 теми за детското здраве, пълноценно развитие и в подкрепа на родителите.
  • Стаи за споделяне на опит – ще можеш да намериш отговор на своя въпрос от общността от участниците във Фестивала.

Лектори на събитието

В рамките на Фестивала ще се включат 20+ гост-лектори: лекари, терапевти, педагози, психолози, организации и центрове, които ще представят работещи стратегии от различни области, за изграждане на емоционалното и физическо здраве на децата. Те ще се постараят да помогнат на всички хора, предприели предизвикателството на родителството.

Родители и специалисти ще се съберат заедно на едно място. В рамките на два поредни дни ще преоткрият детското здраве по един нов, иновативен, различен, интересен, забавен и най-вече полезен начин.

Всички събрани средства по време на Фестивала „Щастливи деца“ ще бъдат използвани за реализиране на проекта „АКАДЕМИЯ ЗА ДЕТСКО ЗДРАВЕ“. Той е електронна обучителна платформа, чрез която родители получават достъп до обучения, терапии и специалисти, съобразно техните нужди.

Може да закупиш своя билет и да научиш повече за събитието тук.

Details

Start:
11.06.2022
End:
12.06.2022
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader