Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Startup Acceleration: От местни към глобални

14.09.2017

Финансиране и излаз към чуждестранни пазари са някои от най-големите проблеми за стартиращи бизнеси. Как можем да получим тази първа инвестиция и да развием компанията си на международно ниво?

На 14-ти септември италианският акселератор и рисков инвеститор LUISS ENLABS (част от LVenture Group) ще посети Work&Share Co-Working Space, за да се запознае с българската екосистема и да сподели малка част от огромния си опит в инвестициите, международно бизнес развитие и намиране на така желаната устойчивост за стартиращи компании. LUISS ENLABS са инвестирали в над 40 стартъпа, които преминават 6-месечна акселерационна програма в Италия.

Събитието започва точно в 18:00, а местни стартъпи имат възможността да уговорят персонални срещи с LUISS ENLABS преди събитието. Освен екипите на GarGarage и LUISS ENLABS, своят опит в предприемачеството ще споделят Димитър Караиванов от Kanbanize и Bozhidar Georgiev от Yatrus Analytics/Work&Share.

Екипът на GarGarage от доста време е на мисия да свързва български стартъпи с фондове, ангели и други източници на капитал. Както вероятно знаеш, в момента източниците на капитал на българския пазар далеч не са много.

Повече информация за събитието ТУК

Детайли

Дата:
14.09.2017
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/405002893230956/

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader