Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Форумът, който ще представи как се изгражда бизнес в модерния свят

08.09.2017 - 10.09.2017

изграждане на бизнес

Business in the City: Explore | Share | Grow ще се състои между 8-ми и 10-ти септември 2017 и ще представи основните аспекти на изграждането на бизнес в модерния свят – как да се възползваш от възможностите чрез споделяне на идеи и ресурси и как да постигнеш устойчив растеж на бизнеса си. Организатор на международната конференция е Junior Chamber International Bulgaria.

По време на конференцията ще може всеки да участва в семинари, уъркшопи, нетуъркинг събития и специална Гала вечеря с говорителите и други гости от България и чужбина. Програмата ни дава ценни възможности да научим нови неща, да обменяме ноу-хау, да споделяме опит и да развиваме себе си, бизнеса си и мрежата ни от контакти. За това ще помогнат и различните мениджъри и предприемачи от България и чужбина, които също ще станат част от конференцията.

EXPLORE – Как тендецията за живот в градска среда (в развиващия се свят, в който живеем) може да донесе повече възможности за развитие, свободен обмен на идеи, култури и ресурси и увеличаване на приходите.

SHARE – Споделената икономика е един от най-основните трендове в последните години и като такъв, той спомага за формирането на бизнес управлението чрез по-ефикасно използване на ресурсите му. Тази социо-икономическа система е създадена около идеята за споделяне на всички ресурси – човешки, физически и интелектуални.

GROW – Ще разбереш как да използваш всички причини, поради които градовете успяват да привлекат повече граждани, бизнеси, туристи и да продължават да се развиват (например потокът на хора, чистите вода и въздух, ефективни спешни и здравни услуги, качествено образование и т.н.), и как да ги превърнеш във възможности за растежа на своя бизнес.

Какво да очакваме?

  • Повече от 200 участници от България и чужбина;
  • 9 международни лектори;
  • 3 дни полезни семинари и уъркшопи;
  • Нетуъркинг коктейл в петък;
  • Гала вечеря в събота;
  • EXPO с участието на български и международни компании;
  • Много изненади и забавление.

Част от имената в семинарите включват:

Исмаил Хазнедар от Турция. Той е изпълнителният директор на “Stratejik Isler”, член на “Strategic Planning Society” (SPS), сертифициран консултант по мениджмънт (CMC) и президент на JCI за 2015 година.

Стив Кайл от Австралия. Той е основател на “MammothDB”, съосновател и CEO на “Xentio”, международен презентатор и предприемач. Благодарение нюха си към иновациите и на опита си в бизнес управлението, австралиецът преподава предприемачество, мениджмънт на информационните системи и бизнес от 2004 г. насам. През 2011 г. по време на TEDxBG, Кайл представя теорията си засягаща темата защо хората в България са нещастни и как това би могло да се промени. Това е една от любимите ми TED презентации. Ако още не сте я гледали, присъединете се към революцията:

Кевин Хин от Монако. Той е член на Palace Press Service, които организират кралската сватба в Монако през 2011 година и вицепрезидент за Европа на JCI за 2015 година. Той има опит в развитието на различни бизнеси, притежава и управлява хотел в Ница, разработва и модерната в Европа и Близкия Изток марка за бижута APM Monaco. Създател е и на успешен блог за Френската ривиера.

Алън Хътчисън от Швейцария. Той е съосновател и CEO на “ProsFit Technologies”, член на борда на “Europe Unlimited”, създател на “ClusterBridge” в Швейцария (консултантска фирма, специализирана в международно развитие на бизнесите). Бил е ръководител на отдела, свързан с корпоративното развитие, на маркетинг компания за оборудване в Азия.

Йонут Тата от Румъния. Той е старши консултант и ръководител на R&D в “Iceberg”, съосновател на “Thinkstitute”, “Quib”, “Hub”, “Arkhive”, заместник-председател на JCI за 2017 г. Богатият опит, в съосноваването на старъпи, ни показва колко отдаден може да бъде на една кауза и как с упоритост и усилена работа една идея може да се превърне в успешен бизнес. Също така той е дълбоко въвлечен в социалните и бизнес въпроси в Румъния и региона, председателстващ Асоциацията “Pro Democratia”.

Кристина Кранчева от България. Тя е основател и управляващ директор на CM Consulting, лицензиран консултант по корпоративен етикет и международен протокол, консултант по изображения от London Image Institute® и притежава лиценз за България за Speakers Training Camp®, САЩ. Второто издание на нейната книга „Business Etiquette“ бе издадено през 2013 г.

Борис Христов от България. Основател на 356lаbas – агенция за бутиков дизайн и обучение . Той е провел обучения в над 25 страни. Борис има дългогодишен опит като обучител и обучава не само студенти, но и хора от ИТ, продажби, маркетинг и мениджмънт по теми, вариращи от умения за представяне и разказване на истории чрез психологията зад дизайна на слайда.

Специална програма

За да разпалим още повече любопитството, засега тази част от програмата остава тайна. Но гарантираме, че няма да останеш разочарован от това, което сме приготвили. Посети конференцията и се присъедини към всички предприемачи, мениджъри, иноватори, инвеститори, лидери, дошли от всички краища на света, като си запазиш билет на уебсайта на JCI.

Детайли

Начало:
08.09.2017
Край:
10.09.2017
Категория за Събитие:
Уебсайт:
http://natcon2017.jci.bg/

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader