Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

LibertyBits 2019: За свободата и сигурността в дигиталното пространство

25.06.2019

LibertyBits e независима технологична конференция, чието второ издание предстои на 25 юни в София Тех Парк. Зад нейната организация стоят трима ентусиасти – Борислава, Илиян и Екатерина. Основната тема на разговорите е посветена на свободата, но в същото време на сигурността ни в дигиталното пространство.

„Да си свободен е огромна отговорност, която сам трябва да носиш. Изборът да е по-удобно и по-лесно може да стане рисков, и дори да създаде опасности за нас.”, споделя Илиян Кирков – един от основателите на проекта.

„Свободата е онова невидимо нещо, което обаче ни е толкова необходимо, за да сме щастливи. Възможности и алтернативи има.”, казва Екатерина Стойкова от екипа в подкаста на tripleeye.bg.

По думите ѝ е необходимо всички заедно, целенасочено и достатъчно продължително да работим, за да градим свобода и сигурност едновременно.

Фокусът на LibertyBits тази година е:

  • Blockchain технологията и всякакви интересни и перспективни финансови и нефинансови проекти, базирани на нея като механизъм за доверие между две взаимодействащи си непознати страни, без необходимост от одобрението на трета.
  • Privacy (неприкосновеност и защита на личната сфера) в цифровата ера, в която живеем в условията на многобройни корпоративни организации и служби, които целят да я ограничат или изземат изцяло.
  • Free Software – софтуер с отворен код.
  • Independent Living или какви са днешните възможности за използване на алтернативни енергийни източници за лични или бизнес цели и какви са шансовете ефективно да намалим зависимостта от традиционните доставчици на комунални услуги и да ги заменим с алтернативни технологии и системи като запазим и дори подобрим качеството си на живот и комфорт.

Neftelimov.com е медиен партньор на тази конференция.

В тази връзка ти предоставям промокод, който дава 25% отстъпка от цените на всички категории билети при регистрация до 16.06.2019: PTNFTL

За повече информация и билети за LibertyBits 2019 в сайта на събитието.

Детайли

Дата:
25.06.2019
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader