Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Посетители от 23 държави на SERP Conf. 2023

12.10.2023

Посетители от 23 държави на SERP Conf. 2023

SEO специалисти, ентусиасти и бизнеси от 23 държави ще обменят опит, знания и компетенции по време на една от най-очакваните конференции за оптимизация за търсещи машини в Източна Европа. На 12 октомври в Inter Expo Center SERP Conf. 2023 ще посрещне посетители от почти всички европейски страни, от Канада, от САЩ, както и от няколко азиатски държави.

„Билетите са все още в продажба, затова е рано да се каже дали ще има разширяване на обхвата на посетителите. Международният отзвук надмина очакванията ни. Цели бизнес екипи, които бяха сред посетителите ни и миналата година, се завръщат отново в пълен състав”, коментира Никола Минков, CEO на Serpact, SERP Conf. и SERP Acad. „Лекторите ни са специалисти с дългогодишни кариери в сферата на SEO, допринесли за милиони оборот за компаниите, за който работят. Те ще споделят с посетителите непосредствен опит и ценно know-how”.

SERP Conf. 2023 се подкрепя от Европейската Е-комерс Асоциация и още 7 индустриални е-комерс партньори. Специален гост на събитието е Патриция Сасс-Станишевска, председател на Chamber of Digital Economy в Полша. През последните години Варшава работи усилено върху насърчаването на онлайн търговията. По данни на European E-commerce Report 2022 в Полша 78% от Интернет потребителите са онлайн купувачи и съотношението на обема на B2C при електронната търговия в страната към брутния вътрешен продукт /е-GDP/ е 5.19%. В България 44% от Интернет потребителите пазаруват онлайн и по прогнозни данни за 2022 г. това отношение е 2.14 %. България има голям потенциал за развитие.

„Трябва да демонстрираме готовността си да работим заедно, за да развием е-комерс екосистемата в страната”, обяснява Патриция Сасс-Станишевска, председател на Chamber of Digital Economy в Полша. „В момента в Полша има около 150 000 компании, които предлагат продуктите и услугите си онлайн. Много от тях използват собствени сайтове, като добрите практики за показване в челните места в SERP са ключови за развитието на тези бизнеси. Това oзначава, че тези търговци са вложили допълнително усилие в грижата за потребителите и тяхното интернет преживяване”.

По време на SERP Conf. 2023 лектори от 3 континента ще говорят за изкуствен интелект (AI) и употребата му в SEO, маркетинг чрез съдържание и промотиране, Python & SEO както и каквo ще е бъдещето на електронна търговия.

„Аз съм сред участниците в SEO панела. Презентацията ми ще е изцяло практически насочена. Ще представя успешен пример от работата си – как да подобрим SEO кампаниите си за е-комерс. И то с малък бюджет”, разкрива Бегум Кая, основател и SEO консултант в BK Solutions, както и модератор на поредицата „Opinionated SEO Opinions“ на The Gray Dot Co.

SERP Conf. 2023 ще се проведе на 12 октомври в Inter Expo Center в София. Вземете своя билет от тук: https://serpconf.com/product/serp-conf-2023-ticket/

За SERP Conf.: SERP Conf. e събитие за SEO, електронна търговия и дигитален маркетинг в Източна Европа: конференция, изложение и нетуъркинг с водещи експерти. SERP Conf. събира SEO общността на едно място, като целта ѝ е да подпомага бизнеса и да споделя най-успешните практики за оптимизация за търсещи машини.

Details

Date:
12.10.2023
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader