Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Как да продаваме успешно в Румъния и Гърция?

31.10.2019 - 01.11.2019

Как да продаваме успешно в Румъния и Гърция

Събитието за това как да продаваме успешно в Румъния и Гърция ще събере на едно място повече от 300 специалисти в сферата на онлайн бизнеса от 5 държави – България, Румъния, Гърция, Украйна и Чехия. То ще се проведе в края на месец октомври, ще продължи два дни и ще включи и две супер полезни практически обучения – как да продаваме по-добре в най-голяма маркетплейс платформа на Балканите и как да се подготвим за най-важния ден в сферата на електронната търговия – Black Friday. Neftelimov.com е медиен партньор.

Организаторите ,,Как да продаваме успешно в Румъния и Гърция?‘‘ от eCommerce Academy залагат на утвърдени имена от електронната търговия от северната и южната ни съседки.

Темите са много добре систематизира, за да отговорят на високите изисквания на бранша. След много успешната конференция в началото на лятото, проведена в Русе под мотото Създаване на мостове в електронната търговия, Академията за онлайн продажби eCommerce Academy организира своето 4то ежегодно събитие за продажби между България и други балкански държави. В него на фокус са възможностите на румънския и гръцки пазари, които са 4 пъти по-големи от българския по брой на пазаруващите, а що се отнася до стойността на паричния оборот, генериран от онлайн търговия, те са по 7-8 пъти по-развити от България.

Събитието е възможност за всеки търговец да научи как да продава успешно в Румъния и Гърция.

Изключително важни неща за платформите, които може да използва, счетоводните и правни аспекти на работата в чужбина, как да превежда и адаптира своето съдържание, какви услуги да използва, за да обработва и доставя своите пратки, а също така и много други. На събитието се очаква да има повече от 300 представители на бизнеса у нас, Гърция и Румъния, което е уникална възможност за създаване на контакти и обмяна на опит.

Като част от събитието, организаторите предвиждат и експо зона, в което множество партньори ще изложат щандове. На тях всеки от гостите може да получи допълнителна информация за услугите им и да размени контакти.

Към конференцията са предвидени и две много интересни практически обучения, които ще се фокусират върху продажбите в един от най-големите маркетплейси у нас и подготовката за един от най-важните в електронната търговия дни – Black Friday.

Форумът ще се проведе на 31 октомври и 1 ноември в София, в обновената зала ,,Витоша‘‘ на Интер експо център, а както обикновено гостите ще имат възможност да се срещнат лично с лекторите. Част от тях са:

  • Флорин Филоте – представител на най-голямата маркетплейс платформа на балканите;
  • Мирча Кокошила – директор на една от водещите курерски компании в Румъния;
  • Фотис Курмадас – собственик и управител на водеща платформа за онлайн магазини в Гърция;
  • Олга Луценко – представител на афилиейт платформа с покритие на румънския, българския и гръцкия пазар;
  • Ян Кеселак – ръководител развитие на мултибранд платформа, продаваща в България, Гърция и Румъния.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията

Details

Start:
31.10.2019
End:
01.11.2019
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader