Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Innovation Еxplorer 2022: Икономически възможности през поколение

24.02.2022

Innovation Explorer 2022 Мисли нататък

На 24 февруари 2022 г. в София Ивент Център ще се проведе международният форум за иновации в Югоизточна Европа Innovation Explorer. 8-мото поред издание се организира от агенцията за иновации Innovation Starter и събира в България лектори и гости от 12 държави. Neftelimov.com е медиен партньор на събитието.

Форумът тази година е разделен на три панела: “Икономически възможности”, “Държавно управление” и “Климатични действия”. В тях ще участват както международни, така и гости от България, като математичката Хана Фрай (Англия), футуристът Давид Пасиг (САЩ,) инвеститорът Бертолд Карлик (Австрия), инженерът Томас Мец (Германия), преподавателката по иновации Сандра Роменска (Ирландия), Кънтри мениджъра на Веолия Франсоа Деберг (Франция), представители от публичен и частен сектор у нас и др.

За пръв път организаторите ще връчат и награди за иновации, като сред отличените са трима кметове на малки общини в България, които са демонстрирали добро развитие и инвестиция в подкрепа на обществото, като бившият кмет на община “Чавдар” Пенчо Геров и настоящите кметове на общините “Смядово”, Иванка Петрова и “Дългопол”, Георги Георгиев.

Основният въпрос, по който ще разсъждават всички гости тази година е колко дългосрочно можем да си позволим да мислим и планираме и дали, ако сме тръгнали по грешен път ще стигнем до правилното място? Коя е общата голяма цел за следващите 10 години пред българското общество и как знанието за иновации, инвестицията в регионите, добрата работа на институциите и икономиката на знанието ще ни позволят да я реализираме.

До края на януари 2022 г. може да закупиш своя билет с цена за ранна регистрация ТУК

Повече информация може да намериш на сайта на събитието www.innovationexplorer.bg

Детайли

Дата:
24.02.2022
Категория за Събитие:

Място

Sofia Event Center
бул. Черни връх 100, 1407 Sofia, Bulgaria
София, София 1407
View Място Website

Организатор

Innovation Starter
Email
office@innovationstarterbox.bg
View Организатор Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader