Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Innowave Summit 2021 е топ събитие в иновационната програма на Европа

01.10.2021 - 02.10.2021

Innowave Summit 2021 е топ събитие в иновационната програма на Европа

Българското събитие Innowave Summit 2021 е топ събитие в европейската програма за иновации на Европейска Иновационна Зона. То ще се проведе по време на Националния месец на образованието в Румъния и ще бъде най-важното събитие в програмата на „Европейски дни на иновациите и стартъпите“ в румънския град Клуж – Напока. Neftelimov.com е официален медиен партньор на конференцията.

На 21 и 22 октомври 2021, Innowave Summit Cluj – Napoca ще събере на едно място световни брандове и фондове за рисков капитал от три континента и ще предостави възможност на родния бизнес да скалира на европейско и световно ниво.

Innowave Summit 2021 Cluj – Napoca e шестото поредно издание на събитието, поставило Варна на световната картата на високотехнологичните градове.

Събитие, започнало през 2015 година, като първото стартъп и бизнес събитие в региона, позиционирало се през 2016-та и 2017-та като най-голямата технологична конференция извън столицата и наложило се през 2018-та и 2019-та като едно от най-значимите събития за иновации и технологии в Европа. Със шестото си издание, Innowave Summit придобива ново европейско измерение пренасяйки успешните модели и добри практики, от града в който стартира – Варна, в един от най-иновативните европейски градове – Клуж – Напока – финалист за титлата Европейска столица на иновациите 2020.

Впечатляваща е институционалната подкрепа, която това издание на конференцията получава.

На събитието ще бъдат:

  • Дубравка Шуица – Вицепрезидент на Европейската комисия, Европейски комисар по Демокрацията и Демографията,
  • Мария Габриел – Европейски комисар по Иновациите, Науката, Културата, Образованието и Младежта,
  • Апостолос Цицикостас – Председател на Европейския комитет на регионите,
  • Флорин Къцу – Министър-председател на Румъния,
  • Емил Бок – кмет на Клуж – Напока,
  • Харолд Грубър – Ръководител на цифрова инфраструктура в дирекция „Проекти“ на Европейската инвестиционна банка и още много други.

лекторите на Innowave Summit 2021

Според Димитър Василев, председател на Български Бизнес Форуми и организатор на Innowave Summit 2021:

Innowave Summit обединява предприемачи, топ експерти, стартъпи и C-level мениджъри от 28 страни, които обменят идеи и добри практики и търсят начини как да издигнат бизнеса си до глобалните пазари. Конференцията е много повече от просто бизнес събитие. Това е мястото, където бизнесите могат да стигнат до следващото ниво в своето развитие, където предприемачите да открият нови партньори и клиенти, където стартъпите да скалират своите идеи.

Той добави, че за участие в събитието, Сдружение ,,Български Бизнес Форуми‘‘ подготвя голяма българска делегация от представители на бизнеса, НПО сектора, академичната общност и български институции.

Подробности за конференцията и възможността за включване в бизнес делегацията могат да бъдат прочетени ТУК.

Детайли

Начало:
01.10.2021
Край:
02.10.2021
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader