Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Сър Ричард Брансън с лекция у нас, за да окуражи предприемачите

19.05.2017

Ричард Брансън

Една от най-харизматични личности в световния бизнес – сър Ричард Брансън, пристига в България. На 19 май той ще изнесе лекция в зала 1 на НДК, в която ще окуражи предприемчивите хора у нас да вярват в успеха си и да търсят път към реализирането му. Билетите за събитието са в продажба.

Ричард Брансън е един от най-успешните британски предприемачи.

Той е основател на конгломерата „Върджин груп”, в който влизат над 400 компании, включително звукозаписната „Върджин рекърдс”, телекомуникационната „Върджин мобайл” и авиокомпанията „Върджин Атлантик”.

За „Върджин” работят над 60 хил. души в 50 страни, а приходите на групата за 2012 г., например, са близо 24 млрд. долара.

Освен като изключително успешен бизнесмен, Брансън е известен и като човек с приключенски дух – той стои зад проекти като опит за най-бързото прекосяване на Атлантика и основаване на компания за… космически пътешествия – тя е факт, казва се „Върджин галактик”.

Бизнесът е средство за положителна промяна на света – включително като се ангажира с решението на сериозните социални и екологични проблеми на днешния ден, убеден е Брансън.

66-годишният бизнесмен държи много и на връзката с хората – той е един от най-активните британци в социалните мрежи като „Туитър” и е рекордьор по най-много последователи в „ЛинкдИн”.

bTV Media Group е медиен партньор на предстоящото посещение на бизнесмена.

Купи своя билет СЕГА!

Детайли

Дата:
19.05.2017
Категория за Събитие:
Уебсайт:
http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44137

Място

Национален дворец на културата – НДК
Пл. "България" 1
София, София 1463 България
+ Google Map
View Място Website

Организатор

Archventure
Phone
0897805705
Email
mkrasteff@archventure.biz

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader