Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Българите, преборили конкурентите в Google по цял свят, на една сцена в София този ноември на SERP Conf. 2022

10.11.2022

Топ български SEO специалисти на една сцена по време на SERP Conf 2022

Тази година, на 10 ноември, е голямото завръщане на SEO конференцията в България. За първи път на една сцена ще се съберат топ българските SEO експерти.

SERP Conf. 2022 – конференция, която ще се помни дълго. Лектори, които ще докажат, че SEO общността е по-силна от всякога. Neftelimov.com е медиен партньор на събитието.

Как? Ще научиш от първо лице кои са работещите стратегии и ще получиш полезни съвети за успешно управляване на големи проекти на присъствената SEO конференция.

Но защо да инвестираш време и средства, за да посетиш SERP Conf. 2022?

Експерти, готови да споделят ноу-хау на SERP Conf. 2022

Лекторите на SERP Conf. имат зад гърба си толкова много успешни проекти, че е трудно да изброим всички. Всеки от тях обаче изисква управление на милиарден трафик и се отличава с милиони поръчки, постигнати чрез органичен трафик. Te са като енциклопедии за SEO, които ще споделят своите знания на база практика и Case Study.

За първи път на една сцена ще се съберат страхотни SEO практици, а част от имената, с които ще имаш възможността да се запознаеш, са:

  • Теодора Петкова
  • Лили Грозева
  • Георги Георгиев
  • Васил Тошков
  • Боряна Николова-Попова
  • Пламен Попов

Лекции на SERP Conf. 2022, преминали тристепенна валидация, за да получиш най-доброто преживяване

Ако си начинаещ или напреднал SEO специалист или се занимаваш с електронна търговия и си собственик на онлайн магазин и искаш да имаш по-голяма видимост и да увеличиш своя оборот, или пък си медия, която цели да увеличи своя трафик?

Е, независимо в коя категория попадаш, SERP Conf. е за теб. Всяка една лекция е изготвена така, че да учиш чрез примери от реалната практика – примери, заслужаващи световно признание.

SERP Conf. 2022 – присъствена SEO конференция и една недоразказана история

Ако искаш да се срещнеш с лекторите и лично да зададеш твоите въпроси, SERP Conf. ти дава тази възможност, тъй като конференцията ще бъде изцяло присъствена. Освен лекторите ще може да срещнеш и колеги по време на нетуъркинг паузите.

Мисията на SERP Conf. е да възвърне SEO общността, защото тя заслужава да има своя “The Bulgarian Core Update”.

И въпреки, че историята на българското SEO започва още преди повече от 10 години, то една история остава все още недоразказана.

История, която заслужава да бъде чута и преживяна на 10 ноември 2022 година в Интер Експо Център, София.

Затова побързай и до 23 октомври се възползвай от Early Bird билетите, които са на стойност 300 лв.

Покорявай нови върхове като учиш от най-добрите в сферата!

Детайли

Дата:
10.11.2022
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader