Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Марс ни е следващата цел – Ела и разбери бъдещето!

23.03.2018

марс

Марс продължава да провокира любопитството на мечтателите. Днес то вече не се изразява само в плахо и неуверено питане дали има живот на Червената планета, а във все по-засилващия се интерес към въпроса – кога земляните ще отидем там. Изявени интелектуалци-визионери, най-светли умове на науката и смели предприемачи не само мечтаят, но и си сътрудничат за реализирането на тази цел.

Бас Лансдорп, съосновател на Mars One, заедно с екипа в тази общност е от хората дръзнали да работят усилено за нейното постигане. Той ще бъде на 23-ти март в Sofia Event Center, София, за да сподели визията си за бъдещето ни като мултипланетарен вид. Организатор на събитието е фондация Elevate.

,,Следваща цел: Марс ‘‘ е събитие, което събира водещи предприемачи и учени ангажирани с тази мисия.

Всички, които вярват и изпитват нетърпение по-скоро мечтите им да се превърнат в реалност. Публична лекция на Бас Лансдорп, лидер на водещата частна инициатива от Европа, по една от най-актуалните теми за цялото човечество, включително според водещи визионери като Илон Мъск, Стивън Хокинг, Бъз Олдрин и др. В момент, в който Президентът на САЩ подтиква NASA да работи усилено за изпращане на астронавти към Марс, Boeing обявява свои планове за мисия, точно 30 години след полета на втория българин в космоса, 45 години след последното стъпване на хора на Луната, дискусия в София с водещи предприемачи и учени в усилията за покоряване на един нов свят и превръщане на хомосапиенс в мултипланетарен вид. Събитие за смелите, за лидерите, за компаниите trend setters, и за които всичко ,,cutting edge‘‘ е не само интересно, а и тяхна мисия. За тези, които търсят нови знания и опит, за себе си, своите служители, клиенти и партньори.

Лекцията ще бъде последвана от networking. VIP билетите за събитието дават достъп и до ексклузивна среща с Бас Лансдорп.

Повече информация и билети на сайта на събитието.

Details

Date:
23.03.2018
Event Category:
Website:
http://www.nextgoalmars.com/

Venue

Sofia Event Center
бул. Черни връх 100, 1407 Sofia, Bulgaria
София, София 1407
+ Google Map
View Venue Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader