Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

eCommerce Academy Conference 2019 събира специалисти по електронна търговия в Русе

07.06.2019 - 08.06.2019

eCommerce Academy Conference 2019 събира специалисти по електронна търговия в Русе

eCommerce Academy Conference 2019 ще се проведе в град Русе за четвърта поредна година и ще събере на едно място специалисти и предприемачи от сферата на електронната търговия у нас и от чужбина.

На 7 юни Русе ще е столица на онлайн продажбите. Събитието ще се състои в една от най-емблематичните сгради, не само в града, но и в цяла България – Доходно здание. Neftelimov.com е медиен партньор.

Организаторите на eCommerce Academy Conference 2019 си поставят за цел да обединят eCommerce общностите от България и Балканските страни, затова поставят мото на събитието:

Създаване на мостове в електронната търговия.

След поредица от полезни събития, проведени през последните три години, Академията за електронна търговия организира своята ежегодна eCommerce Academy Conference 2019, посветена естествено на темата за онлайн продажбите. Събитието е възможност за всеки търговец да се запознае с полезни и много важни за бизнеса теми като възможности за продажба в страната и чужбина, различни маркетингови подходи, нови и класически методи за комуникация с клиентите, продажба в маркетплейс платформи, видове логистика и възможности за използване на фулфилмънт услуги и много други.

Освен всичко останало, гостите ще могат да се възползват от много възможности за нетуъркинг, голяма площ с повече от 30 изложители, а ден след основната конференция, ще се проведат и 6 практически обучения на важни за всеки електронен търговец теми. Тази година успоредно с основната конференция ще се проведе и дропшипинг конференция, която разкрива допълнителни възможности пред електронните търговци за допълнителни продажби.

Гостите на eCommerce Academy Conference 2019 ще могат да чуят лекциите и влязат в контакт с лекторите, които са доказани професионалисти и водещи фигури в бранша:

  • Алекс Худицан – експерт по продажбите в Amazon;
  • Иво Илиев – маркетинг специалист и блогър;
  • Радослав Крумов – директор продажби в Speedy;
  • Мартин Богданов – изпълнителен директор PaySera България;
  • Валентин Кунторов – маркетплейс мениджър eMag България;
  • Кирил Динов – мениджър развитие в Retargeting.BIZ;
  • Елса Флореа – ръководител на международни отдел на VIVRE Deco.

За повече информация посети сайта на събитието.

Details

Start:
07.06.2019
End:
08.06.2019
Event Category:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader