Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Конференцията Investum Supersonic в подкрепа на новатори и стартъпи

25.03.2019

На 25 март 2019 г. от 14.00 часа София Тех Парк организира конференция Investum Supersonic, посветена на развитието на иновативната екосистема в България. Събитието ще се състои в зала „Джон Атанасов“ на научно-технологичния парк. Neftelimov.com е медиен партньор.

Целта на форума е да даде възможност за среща и взаимодействие между водещи инвеститори, предприемачи и хора с новаторски идеи и мислене, като по този начин постави основата на платформа за изява, подпомагане и насърчаване на предприемчиви българи с иновативни проекти за продукти или услуги.

По време на форума ще бъде представена новаторската програма на София Тех Парк.

Ще предоставя широк набор от услуги и възможности за изобретатели, новатори и предприемачи, включително менторство, обучения, работилници и възможност те да презентират своите идеи, концепции и предизвикателства пред висококвалифицирани експерти.

В рамките на събитието водещи инвеститори от страната ще направят преглед на текущия инвестиционен климат в България, както и анализ на стартиращите бизнес проекти, които се търсят за подпомагане и развитие от местните бизнеси.

Благодарение на основните международни лектори:

  • Rob Newell,
  • Laurent Sinaï Sinelnikoff,
  • Victor Schiller,
  • Georgi Gunchev,

участниците във форума ще научат как да преодоляват бариерите за финансиране и мащабиране в глобален аспект.

В рамките на събитието ще се проведе и първата среща на Клуба на анонимните иноватори (AI Club).

Целта на клуба ще е множество изобретатели и новатори в България да получат видимост и подкрепа, за да преминат със своите идеи на следващо ниво на развитие и да ги превърнат в успешно бизнес начинание. В програмата е включен и демо ден на преакселераторска програма на „Gargarage“, които са и съорганизатори на събитието заедно с Impact Enterprise.

За повече информация и билети в сайта на събитието

Детайли

Дата:
25.03.2019
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.supersonic.bg/

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader