Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Иновации по време на пандемия, рецесия, протести

25.02.2021

Innovation Explorer 2021 Иновации по време на пандемия, рецесия и протести

Отделете си ден за иновации. Вземете си отпуска от живота, пандемията, рецесията и го прекарай с нас, за да се заредите със знание за бъдещето, позитивност и енергия за новаторство. Само до края на януари с цена за ранна регистрация.

На 25.02.2021 от София Ивент Център ще се излъчва наживо международният форум за иновации Innovation Explorer. Новото, седмо по ред издание, Innovation Crossroads – “Кръстопътища на иновациите” е пряко повлияно от темите за пандемията, рецесията, протестите.

Как се организира межуднароден форум по време на пандемия? Разбира се, дигитално, с най-доброто техническо оборудване и излъчване от телевизионно студио от сърцето на София с най-изявените български журналисти, като водещи и модератори.

В трите панела – Оцеляване или просперитет? Банкрут или иновaция? Глад или революция?, ще видите и чуете 15 лектори. Те са представители на някои от най-големите организации в света като Световната банка, Веолия, Оксфорд, Кока-Кола, Siemens, УниКредит Булбанк, Кауфланд и др. Идват от 7 държави – САЩ, Белгия, Франция, Англия, Турция, Швеция, Русия, за да отговорят на въпросите ни: Изяжда ли корупцията иновацията и бъдещето ни? Нашите пандемии, рецесии, революции акселерират ли знанието в света?

  • Рик Вера и Юлия Старк, модерирани от Ирина Недева от Българско национално радио
  • Димитър Бечев и Филип Гунев, модерирани от Миролюба Бенатова от TV1
  • Мари-Луис Харисто и Красимир Марчев, модерирани от Юрий Вълковски от Reach for Change
  • Ирма Менцер и Сабин Еверет, модерирани от Ирина Обущарова от TrendingTopics.bg
  • Павлина Янакиева и Хюсеин Гюлер, модерирани от Мария Черешева от Дарик радио
  • Боряна Манолова и Даниел Лорер, модерирани от Деян Василев от “МоитеПари”
  • Франсоа Деберг, Теодора Петкова и Иван Чернев, модерирани от водещите на събитието

Както и миналата година JTN Research и Innovation Starter ще представят ексклузивно проучване, създадено специално за форума, за ситуацията в България, оцеляват ли иноваторите и кои са стопанските и психологически характеристики, които им помагат да се справят по-добре в криза.

До края на януари 2021 г. можете да закупите своя билет с ценна за ранна регистрация на: www.innovationexplorer.bg. Пълната програма е отразена на сайта на събитието. При регистрация ще получите линк за виртуален достъп до форума и  допълнителните събития към него, както и специален рекламен пакет, доставен на вашия адрес.

Детайли

Дата:
25.02.2021
Категория за Събитие:

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader